Политика

Румен Петков хвърли бомба: Защо Мутафчийски и Кунчев ходят на ресторант и то с Вл. Горанов?

Румен Петков хвърли бомба: Защо Мутафчийски и Кунчев ходят на ресторант и то с Вл. Горанов?

 

m_41fffd42af913c16db98b973030aa131

 

 

„Аз питам генерал-майор-професор-доктор-генерален директор-председател Мутафчийски ходил ли е на ресторант през последните месеци. Да отговори. Като каже: „Не съм ходил”, добре. Питам физиономиста ходил ли е на ресторант и Ангел Кунчев?

 

 

 

 

Аз не съм. Да излязат и да кажат, че и те не са. Казвам ви, че който от тях каже, че не е ходил – лъже. Не искам да ги питам ходили ли са с Владислав Горанов или без Владислав Горанов. Компанията им не ме интересува. Аз съм човек, който си подбира компанията”, хвърли бомба на пресконференция на АБВ нейният лидер Румен Петков.

 

 

 

 
Известно е, че ресторантите са затворени от месеци, господата, макар и от провинцията, постоянно пребивават в София, така че не са и хотелски гости. А именно Мутафчийски и Кунчев, които в началото на втората вълна на коронавируса, вместо да си вършат работата като членове на Националния оперативен щаб хукнаха на скъпи почивки в Гърция, докато ни съветваха да не мърдаме от вкъщи, а после и по нашето море в комплексите на СИК, сега са най-големите адепти заведенията да не бъдат отваряни. Щяла много да скочи „заболеваемостта”, която без друго се вдига през последните дни, въпреки че няма как още да е усетен ефект от моловете дори.

 

 

 
Не стига това, ами и сочат с пръст, та и глобяват нарушители, даже те да не са нарушители дори формално – справка някои столични хотели, сякаш не го правят всички.

 

 

 
ИНТЕРЕСНО Е КАКВА ГЛОБА ЩЕ НАЛОЖИ ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО НА МУТАФЧИЙСКИ, КУНЧЕВ И ГОРАНОВ ЗА НАРУШЕНИЕТО – ПОЛАГАТ СЕ 1000 ЛЕВА НА КАЛПАК.

 

 
Интересно е също като какъв шефът на Военна болница и главният санитарен инспектор – член на политическия кабинет на здравния министър, се срещат с Владислав Горанов?

 

 

 


Бившият министър на финансите основа консултантска фирма, което според едни юристи е на ръба, а според други направо си е отвъд закона.

 

 

 
Възможно ли е и по каква причина, в каква връзка да са обсъждали нейната дейност?
Или пък е вярно казаното от Цветан Цветанов, че „Владислав Горанов реди листите на ГЕРБ за изборите”, та да са се видели по такъв един повод?

 

 

 


Само напомняме, че Ангел Кунчев беше в последната хасковска листа на ГЕРБ, като дори отказа да влезе в парламента на мястото на Делян Добрев, след като той беше принуден да напусне депутатството заради скандала Апартаментгейт
 – бившият икономически министър е наемател на майка си в жилища и гараж, купени на смешно ниска цена, ала не в родния си град, а в моден квартал столицата, недалеч от експрезидента Първанов.

 

 

 
Лидерът на основаната от него партия Румен Петков добави: ”Миналата година в България са починали 15 000 души повече в сревнение с предишните 5. От тях 7600 нямат допир с коронавируса. Това означава, че те са починали от хаоса, причинен от Националния оперативен щаб и правителството”.

 

 

 

 
Напомняме, че именно щабът на Мутафчийски и Кунчев забрани приема на пациенти с други заболявания и плановите операции, независимо дали имат рак или друго, много по-тежко от К19 заболяване.

 

 

 

 

При втората вълна на епидемията вината е още по-голяма, тъй като, вместо да почиват в Гърция и при СИК у нас, беше редно да подготвят разширение на специализираните отделения и набавяне на нови легла, както направиха всички останали държави в ЕС.

 

 

19 минути

 

https://19min.bg/news/8/145774.html?page=2

 

Политика

More in Политика

768x432

Украинските бежанци остават още 4 месеца в хотелите, в които са настанени – при същите условия

ноември 12, 2022
166817757915884

Изненадващ сблъсък в парламента: Новият политолог Кобрата дебатира с Кирил Петков и Лорер

ноември 11, 2022
phpmhwndw_559x345

Ешелон с техника от Северна Македония мина през България на път за Украйна / ВИДЕО

ноември 11, 2022
big_big_borisov-btv

Борисов се вкара в голям капан с изтървана реплика по БТВ: Цитира вътрешна информация от разследването за кюлчетата!

ноември 11, 2022
big_166808464862482

Борисов пред Пик: Дъщеря ми пометна от стреса

ноември 11, 2022
phpc2ykp8_559x345

Ива Митева напусна Слави: Продължавам без ИТН, трябва да се спре с вождисткия модел

ноември 10, 2022