Коментари

Фучеджиева се разфуча на Радев за ареста на сина му: Защо изоставихте детето си посред нощ в полицията?

Фучеджиева се разфуча на Радев за ареста на сина му: Защо изоставихте детето си посред нощ в полицията?

 

054403cdfd31517b76c65b648085b5e2

 

 

Милена Фучеджиева излезе с остра критика срещу родителите на арестувания Георги Радев – син на президента Румен Радев и първата му съпруга, за когото стана ясно, че е бил задържан от полицията в събота през нощта на бурен купон в София в нарушение на санитарните мерки.

 

 

 

 

 

Оказало се, че  Георги Радев не носил документи за самоличност и му съставили акт. Родителите обаче отказа да отидат и да приберат детето си от полицията. Затова синът на върховния главнокомандващ бил съпроводен през нощта до дома си от пълнолетен, присъствал на купона.

 

 
Ето какво написа Милена Фучеджиева във Фейсбук:

 

 

 

Тотално избягвам политически коментари или коментари свързани с политици. Този е хем политически, хем не е. Той всъщност е предизвикан най-вече от моето изумление като родител.

 

 

Как е възможно нито майката, нито бащата да не отидат да приберат сгрешилото си дете, а да го освобождават от районното пълнолетните му приятели?! Ако това е вярно, а не е жълта помия срещу Радев, не знам какво да мисля не за него като президент, а за състоянието в което се намира всичко – от най-ниското до най-високото. Това не е пиар грешка, а пиар бездна, нечуван досега публичен провал.

 

 

 

Изоставяне на едно дете посред нощ от баща и президент. Майката не е длъжна да прави всичко. Къде са били, защо не са отишли да си вземат детето? Трябвало е там да бъдат двамата, загърбили всичките си семейни неразбирателства и антагонизми в името на детето си. Какъв пример дава президентът на народа си?!

 

 

Адски тъжно ми е за това момче. Обвиненията не бива да са срещу него. То е непълнолетно, на 15 години, тийнейджър изоставен от родителите си пред целия български народ. И родителите му нямат извинение, нито оправдание. Особено президентът. Особено той. Социалните ли да се намесят?!

 

 

 

Не може детето на генерал и президент на държава да бъде оставено само да се оправя в полицията посред нощ. Това е прецедент за който не съм чувала или чела никъде.
Използвах думата „президент“ дори недостатъчно. Този баща иска пак да е „баща на нацията“. Моля?!

 

 

 

Какво е това?! Дотам ли стигна всичко? Чалгата, мутрите и прехода ли са виновни, кой е виновен? Докога ще се търсят оправдания в комунизъм, капитализъм, минало и т.н. за личната безхарактерност и морална корупция?

Тъга. Разпад.

 

 

 

Епицентър, фейсбук

 

loading...
Коментари

More in Коментари

big_87

Генка Шикерова: Страшна гнус е да размяташ името на дете, само защото баща му е президент

февруари 8, 2021
ilian-vasilev-umnici-zashto-ne-pokanihte-doc-mangarov-v-svoite-listi-1

Илиян Василев: Умници, защо не поканихте доц. Мангъров в своите листи?!

февруари 7, 2021
5a4a3756c1dff99a9ee29a0d8468c1cd

Отворено писмо на адв. Владимир Шейтанов: Ваксините нямат гражданство

февруари 7, 2021
big_1bbd

Марешки: Ако спешно не ваксинираме населението, икономиката съвсем ще закъса

февруари 6, 2021
fTx8SR

Калин Сърменов след заявката на президента за втори мандат: Ако Радев е интелектуалец, аз не съм!

февруари 5, 2021
1840b2fd6c1c5009242c92f241f17a05ed9b8e70

Иван Бакалов: Джиповете на МВР са избрани от краля-слънце

февруари 5, 2021