Коментари

Ген. Шивиков: Къде се скри Алена, да каже защо построеното от Борисов не издържа и година?

Ген. Шивиков: Къде се скри Алена, да каже защо построеното от Борисов не издържа и година?

96c13efd5c417e2d4a170cccbc5b563b2d84161d
Питам се, къде се скри Алена, за да ни каже, кога ще приключи пагубното влияние на ретроградния Меркурий, че всичко, което построиха ГЕРБ и сие през годините на тотален пладнешки обир природата го разруши за дни и часове?

Мръсните комунисти, русофилите, тулупите ПРОТЕСТИРАЩИ и всякаква подобна сган е виновна, а идват избори. След гръмко и помпозно откриване на поредния „грандиозен“ обект, символ и гордост на управлението им и хоп тези зли, тъмни сили се активират: пропадат тротоари; плочки танцуват като клавиши на пиано по знакови пешеходни улици; релси се надигат; метростанции протичат; мостове се пропукват; подпорни стени падат; срутища и свлачища се активират и хвърлят кал върху божествения ореол на Борисов.

 

 

Неблагодарни сме, не подкрепяме и не обичаме шофьора на ДЖИПКАТА, дразнят го и губят му времето, като го викат в парламента, а той е човек, защото е на път и мило и драго взема, за да напълни шкафчето. Уста Кольо Фичето, самоук и самороден български строител казва: „Дом се строи върху здрава земя, а не върху пясък и тиня!“

 

 

 

 

Всичко онова, което е построил стои здраво и непокътнато до ден днешен. А, построеното от Борисов и компания не може да издържи и една година. Това е така, защото разрушиха държавността, защото превърнаха България в блато на корупцията и некадърността. На 4 април да ги изчистим до здрава основа и да си възстановим държавността!

 

 

  Автор: Ген. Димитър Шивиков

Източник: frognews

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024