Коментари

Илиян Василев: Умници, защо не поканихте доц. Мангъров в своите листи?!

Илиян Василев: Умници, защо не поканихте доц. Мангъров в своите листи?!

 

ilian-vasilev-umnici-zashto-ne-pokanihte-doc-mangarov-v-svoite-listi-1

 

 

„ГЕРБ отново ще прибегне до налагане на класическата дихотомия ГЕРБ-БСП за да затвори дебата за алтернативите пред избирателите. Нинова очевидно играе за второ място. Тя също има полза от това ГЕРБ да ги избере за опозиция. За това предупреждението на Елена Йончева за ”немски” тип кабинет ГЕРБ-БСП никак не е изсмукано от пръстите“, пише в профила си във Фейсбук дипломатът Илиян Василев.

 

 

 

Ето какво пише още бившият ни посланик в Москва:

 

 

 

„Все по-очевидно става че Слави няма да води кампания, ще има листи, но ще се появи накрая на кампанията за да заяви, че е най-важния. Едно към едно копира ранния Борисов. Вожд и зад него безлика маса. Изберете ме заради шоуто, песните, заради Краси Радков. Очевидно е влязъл в роля.

 

 

 

След изявлението на руското посолство, което защитава корупционния модел на Борисов и Доган от критиките на американското посолство, спорът какъв е Радев е вторичен. Русия защитава Борисов, той е нейния човек у нас.

 

 

ДБ и „Изправи се“ имат шанс, но липсата на координация между извънпарламентарната опозиция е необяснима.

 

 

 

Хаби се огромна енергия за ненужно противопоставяне. Пример професор Минеков и Отровното трио. Пестете стрелите си за Врага, не за съседа по протест. Тези интриги устройват идеално Борисов. Ако се кандидатира за депутат – кариерист, ако не се кандидатира – предател!? Няма угода.

 

 

 

Идиотска е тенденцията за самоунищожение сред малцината останали читави хора в демократичната общност, докато Борисов, Доган и Пеевски пласират в Народното събрание безлика маса от бъдещи послушни корумпирани депутати.

 

 

 

Атакуват доцент Мангъров, а той е важен говорител по темата КОВИД която се използва безогледно от властта за овладяване на протестните настроения. Ще правим избори в условия на извънредно положение и новини, от които половината е за страха от нов щам, статистика на растяща смъртност и други трикове за смъкване на избирателната активност.

 

 

 

Е, умници, като атакувате доцент Мангъров за това че се явява с партия, която няма шанс да влезе в Парламента, защо не го поканихте в своите листи, макар и на неизбираемо место. Ни се води, ни се кара е положението.

 

 

 

А той вдигна темата за нормалността, за политическата злоупотреба и корупция на властите по време на КОВИД?

Не Борисов е силен, опозицията е разединена“, завършва Василев.

 

Факти бг

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024