ИНЦИДЕНТИ

Мистерия в Пловдив! 120-килограмов мъж умря за 3 минути в патрулка, а жена му…

Мистерия в Пловдив! 120-килограмов мъж умря за 3 минути в патрулка, а жена му…

 

big_из_еглен_айл_47_

 

 

Мъж е починал в полицейска патрулка на път за Трето районно в Пловдив, сигнализираха близки на починалия. Съпругата на покойния вече втори месец не е получила официална информация, нито й са предоставени експертизите по случая, съобщи Plovdiv24.bg. 

 

 

49-годишният Ангел Йорданов Ангелов е бил задържан на 26 декември 2020 г. в градинката до ул. „Поп Тачо“ в „Кършияка“. Според съпругата му Диана Ангелова мъжът й не си е дал личната карта за проверка и затова е бил отведен в районното управление. Жената твърди, че е абсолютна мистерия как 120-килограмов мъж е починал за три минути път. Сподели, че е имал здравословен проблем със сърцето, но никога не се е оплаквал.

 

 

„Нещо се прикрива, но засега сме с вързани ръце и нищо не мога да предприема, защото не са ми дали резултатите от експертизите. В смъртния акт е записан единствено часът на смъртта – 20.15 ч. на 26 декември. Аутопсията е правена на 27-и, на 30-и освободиха тялото и го погребахме. Два месеца вече нямам никаква информация. Не са ми дали дори дрехите му“ – разказа Диана Ангелова.

 

 

 

Вдовицата ще участва в протест пред Трето районно в сряда, 24 февруари, по обяд. Гражданите смятат да блокират булеварда за кратко, след което ще се отправят към областната дирекция на полицията.

 

 

Официалната информация от полицията гласи:

 

 

След получен сигнал за нарушаване на обществения ред полицейски патрул задържа лицето Ангел Йорданов Ангелов, което по ЗМВР е трябвало да бъде отведено в ареста за срок до 24 часа, а за извършената проява е трябвало да бъде съставен и акт по Указа за борба с дребното хулиганство. При подаване на сигнала е съобщено, че лицето е участвало в сбиване.

 

 

В двора на поделението на МВР мъжът е колабирал, извикан е екип на спешна помощ, който е констатирал смъртта му. По случая е образувано досъдебно производство, водено под надзора на Районна прокуратура. Видно от изготвената тройна съдебно-медицинска експертиза е, че мъжът е починал от остра сърдечно-съдова недостатъчност.

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
мотор

Трагедия: Първородният син на известен пловдивски бизнесмен загина нелепо с мотор / СНИМКИ

март 5, 2024