ИНЦИДЕНТИ

Трагедия: Бивша кметица в Чирпанско село намери сина си с разкъсана от сачми глава

Трагедия: Бивша кметица в Чирпанско село намери сина си с разкъсана от сачми глава

1050940

 

 

 

Неописуема трагедия се е разиграла в село край Чирпан. Досъдебно производство за смъртта на 30-годишен жител на село Целина е образувано в местното РУ „Полиция“, първоначално то е за склоняване към самоубийство. Тялото на Станислав Михайлов, син на бившата кметица на Целина е намерено към 22,00 часа на 12 февруари в една от стаите на втория етаж къщата, където живее баба му.

 

 

Смъртта е настъпила в резултат на огнестрелна рана в главата, изстрелът е бил произведен от законно притежава пушка.

 

 

Младият мъж се прибрал при баба си час по-рано, двамата вечеряли и по нищо не личало че има някакви проблеми. На все още топлото тяло се натъкнала майка му Иванка Митева, която дошла да нагледа трудноподвижната си родителка.

 

 

 

По думите на местните жители Станислав преди време бил тракторист при фермер в съседното село Златна ливада, след това бил в чирпанския завод „Бъдещност“, но останал без работа и може би това се отразило на психиката му.

 

 

 

Снопът сачми буквално разкъсал главата на жертвата, предполага се че дулото е било опряно в гърлото, а спусъкът е натиснат с палеца на крака.

 

 

„Потресени сме от тази трагедия, познавахме се със Станислав, напоследък, като остана без работа  се беше позатворил в себе си, но не е споменавал за проблеми. Изключено е да го е направил под влияние на дрога или алкохол, не беше такъв.

 

 

 

Любезен, учтив, помагаше на родителите си, грижеше се за баба си, а тя е жена почти на легло… Мислехме да не е убит, но нямало разбити врати и прозорци“, сподели кметският наместник Тенчо Тончев.

 

 

 

По думите му съдебните медици били категорични, че става въпрос за самоубийство, съобщава „Монитор“, цитиран от plovdiv24.bg.

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
мотор

Трагедия: Първородният син на известен пловдивски бизнесмен загина нелепо с мотор / СНИМКИ

март 5, 2024