Коментари

Идиот да беше, щеше да схване, че всичко това е една голяма лъжа, световен план за контрол и санкции!

Идиот да беше, щеше да схване, че всичко това е една голяма лъжа, световен план за контрол и санкции!

IMG_20201027_135835

 

 

Много често попадам на коментари от сорта : Какво ще кажете на близките на починалите от „ковид“? Да свалят маските и да протестират с вас ли?

 

 

Ще им кажа същото, което ще кажа и на близките на починалите от сезонен грип, инфаркт, рак, инсулт, диабет, глад, лекарска грешка, която между-другото се нарежда на трето място в света, като причина за смъртност –
Моите съболезнования !

 

 

А вие какво ще кажете на живите и на техните деца? Да умрат с близките си ли или да живеят, като умрели ? Да спрат да дишат, да спрат да спортуват, пътуват и работят, да спрат социалните си контакти с други хора и да им бъде забранен достъпа до всички лечебни заведения, само защото някой- някъде си бил умрял и го записали в един тефтер за бройка на статистиката с „ковид“?

 

 

Защо бе лицемери сега се сетихте, че сме смъртни, и след като веднъж сме се родили, е неизбежно и да умирем! Като толкова ви се спасяват животи, отидете в Африка да нахраните умиращите от глад деца, дарете кръв, протестирайте против консумацията на алкохол, която също взима жертви, протестирайте против употребата на цигари, която води до рак на белите дробове и взима повече жертви от любимият ви „Ковид“, или за вас другите смъртни случай не са важни, само защото не ги съобщават по телевизията!

 

 

 

Като толкова ви се умира с умрелите , лягайте до тях и оставете останалите живи хора да си изживеят така или иначе краткият живот – свободно!!!

 

 

 

 

Идиот да беше, щеше да схване, че всичко това е една голяма лъжа, световен план за контрол и санкции! Само най-тъпите овце все още не са го разбрали и искат да ги затворят доживот в кошарите им без храна, вода и въздух, за да ги спасят от „Гергьовден“ ….
Гергьовден пак ще дойде бе овце! Бог ви е създал смъртни!!!!

 

 

Ива Иватта

Коментари

More in Коментари

мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024
велизар1-750x430

Трети март и трите национални телевизии: Как драмата стана комедия, а подвигът – падение

март 5, 2024
960x540

Много обичаме да ревем на чужди гробища…

март 1, 2024
75573_0262194a5e4fdb0d96016606c7b924ce

Пеевски отсече: „всичко свърши Христо, приятелю мой“! Без ДПС наистина всичко за наглите Кирчо, Христо и Лена приключва!

февруари 22, 2024