Коментари

Примитивното отново избуя при вестта за професор Чорбанов

Примитивното отново избуя при вестта за професор Чорбанов

 

22a256d237d84b12970ed8c488f17391

 

 

 

Примитивното отново избуя при вестта, че професор Чорбанов е в болница с двустранна бронхопневномия. Стигна се дотам, че „добри“ хора, праведници по темата, не му пожелават оздравяване, думите им звучат като смъртна присъда?!

 

 

 

Защото имал друго мнение. Не бил се ваксинирал, говорил различно от Щаба. Не съм сигурен дали стадния имунитет не се предшества от стадна злоба или стадното оскотяване.

 

 

Както винаги съм твърдял, в епицентъра на криза, в която никой е пророк, имаме остра нужда от инакомислещи. Доказа се че никой няма монопол над истината.

 

 

Като се започне от СЗО, които направиха куп гафове в начало, до нашия щаб, който затваряше Витоша и паркове, пред Мутафчийски, който успокояваше народа с прогнозата, че ще се мре яко /което си е съставомерно отвсякъде/, професор Чорбанов даде друг ъгъл, включително по темата ваксина, която разработваше с колектив. Не получи никаква подкрепа от държавата, но затова Великия кормчия ни светна онзи ден, че близкия му Домусчиев ще започне да произвежда чужда ваксини. Отчаян пиар за да маскира провала с ваксинирането.

 

 

 

Защо не Актавис, защо не Софарма, които се занимават с лекарства за хуманна медицина никой не ти казва.

 

 

 

Професор Чорбанов каза това, което и ЕМА потвърди онзи ден с ваксината на Астра Зенека. Не са достатъчно изследвани. За това макар че от европейската агенция добавиха „за тромбите“ като страничен ефект, нашите пропуснаха. Но Чорбанов е грешник.

 

 

И знаете ли какво е трагичното, доминантата на процесите в подсъзнението, КОВИД религиозния фанатизъм. Като се надяват омразата им към Чорбанов да им купи индулгенция пред Господа да не ги хване Ковид? Да се спасят по единично. Зийлоти.

 

 

 

Аз също не съм си направил ваксина, пак по същите причини. Ще си направя, не съм противник. Не мога и да бъда, след като съм си правил в миналото.

 

 

И ако утре заболея да знаете, няма да си променя мнението. Не зависимо от изхода. Защото не приемам новите, единични истини без съмнение, като стадо. Съмнявам се, мисля, значи съществуват – по Картезий.

 

 

Никога не бих дори си помислил да пожелая друго, освен оздравяване и успех в битката с която и да е болест, на всеки, и на Мутафчийски, и на Борисов, и на Кунчев, и на Ангелов, и на Доган, и на Пеевски и т.н. Трябват ми живи, за да споря с тях.

 

 

 

Въпрос на ценности.

И на професор Чорбанов желая оздравяване. Нужен е за да направи българската ваксина.

 

 

Илиян Василев

loading...
Коментари

More in Коментари

2552b8ca8c86f652e0ce46a8df4081bea1fd78a7

Гответе се за масови протести от 5 април нататък. Системата няма да се смени сама

март 29, 2021
51

Пулев размаха крошета към политиците: Самозабравихте се болни от алчност! Живейте вие с 300 лв. на месец

март 29, 2021
unnamed

Ирина Тенчева: „Пазете се и от „здравите“! Ковид ми показва колко невероятни места по тялото ми могат да болят

март 29, 2021
antoaneta_hristova2

За глашатай на ГЕРБ има ваксини без ред, а за цял дом пенсионери в Русе нито една

март 28, 2021
7564f962048be2db34da600133a7a873

Пиарката на Борисов нападна протестиращите: Мутрите разпъват черен чаршаф пред родния му дом

март 28, 2021
Screenshot-2021-03-27-at-11.40.17-1024x560

Цв. Гълъбова: Един български живот гасне в мизерия и без помощ от никъде. С него гасне и едно майчино сърце

март 27, 2021