ЗАБАВНО

Алена за номерата на бюлетините: Тежка карма за БСП, омраза за Слави и ДБ, а ГЕРБ, ах ГЕРБ…

Алена за номерата на бюлетините: Тежка карма за БСП, омраза за Слави и ДБ, а ГЕРБ, ах ГЕРБ…

 

alena

 

 

 

Задават се избори на разплата и омраза. ГЕРБ ще спечелят вота, но е под въпрос дали ще успеят да създадат коалиция. БСП е подвластна на омразата, с която не спря да насъсква народа.

 

 

 

В ДПС са възможни трудности, свързани с опит за разделяне на партията. Това прогнозира астроложката на властта Светлана Тилкова-Алена специално за “Труд”.

 

 

 

Алена анализира нумерологичните вибрации на регистрациите на партиите в ЦИК, както и изтеглените номера на партиите в интегралната бюлетина.

 

 

 

Номер 28 изисква да не се прибързва
ГЕРБ играе ролята на Сизиф, а огромната скала е СДС

ГЕРБ ще спечели изборите за Народно събрание. Това е неоспорим астрологичен факт. Но, отново е под въпрос дали ще състави правителство. Защо?

Първо заради факта, че въпреки многобройните позитиви в датата на раждане на ГЕРБ, има и предупреждения. Те не са тайна. Едно от тях е, че ГЕРБ винаги трябва да се явява самостоятелно на избори, никога в коалиция, защото всяка коалиция ѝ отнема гласове.

Сега вече коалицията не е на думи, а е регистрирана. С тази неразумна постъпка ГЕРБ се лишава от гласоподаватели. Губи този, който прави напук на астрологичните си заложби.

ГЕРБ играе ролята на Сизиф, а огромната скала е СДС, но големият губещ е ГЕРБ.

Подкрепата на ГЕРБ ще е изключително от твърди привърженици на партията, които ще гласуват заради емоционалните си пристрастия, а периферните гласоподаватели ще са разпилени и ще изберат в последния момент дали да дадат гласа си за ГЕРБ.

Нумерологичната вибрация на регистрацията в ЦИК е подвластна отново на подчинение, но и на кармична разплата – вътрешно партийна и с опонентите. Внимание с думите! И, уви, категоричен е изводът, че в партийните листи на ГЕРБ пречистването от предатели е половинчато. Още един сериозен негатив, който отблъсква избиратели по места.

Номер на изборната бюлетина 28, който налага изискването без прибързаност, чрез търпение и такт негативната карма да се претвори в положителна – знак за успешно ново начало зареждащо със сила и хъс за победа.

Извод: ГЕРБ – СДС ще спечелят изборите за Народно събрание. Следизборна хармонична и работеща коалиция е малко вероятно да направят и все пак с разум и за благото на България Съдбата може да им помогне да управляват.

 

 

 

 

 

 

Бърз провал и предсрочни избори
БСП е подвластна на омразата

БСП е подвластна на омразата, с която не спря да насъсква народа и сега ще е потърпевша от собствените си действия, които именно заради насадената омраза ще тласнат и техни привърженици и гласуващи за тях безпартийни да дадат гласа си на партии – носители на омразата, като тази на Трифонов и коалицията “Изправи се! Мутри вън”.

Съгласно регистрацията си БСП е орисана на безкрайни емоции до и след изборите, на трудности, породени от странични и вътрешнопартийни проблеми.

Изписването на името на бюлетината предупреждава, че са възможни ласкателни сближавания с неподходящи уж подкрепящи партията и коалицията, но всъщност целящи лични облаги, което не вреди на коалицията за разлика от при ГЕРБ, но ни казва че боричканията за постове и любовта на лидера ще са впечатляващи, дори и да останат в тайна за обществото.

Номерът на изборната бюлетина е 4. Поредната четворка, с която Съдбата ги товари заради създадената досега негативна карма, която с бюлетина 4 в изборен 4, през четвъртия месец на годината не позволява кармата да бъде претворена в положителна. БСП рискува да остане опозиция вътре в себе си, на себе си и на народа.

Извод: Много обещания без покритие. Ако създадат следизборна коалиция в Народното събрание, са обречени на бърз провал и предсрочни избори.

 

 

 

 

Кратък политически живот

29 обрича „Има такъв народ“ на кармична разплата

Това е първата партия на омразата, която събира гласовете на мразещите заради самата омраза, неудовлетворените от живота, хората на които все някой друг им е виновен за несгодите, неудачниците, които все чакат месията, за да има на кого после да крещят – Разпни го.

Името на партията е изпълнено с емоции, които е редно да бъдат овладявани и думите, които изричат членовете и симпатизантите да бъдат в рамките на добрия тон, без обиди и унизителни квалификации. Абсолютно невъзможно изискване.

Многократното повторение на еднакви астро-нумерологични характеристики ни подсказва тяхната липса и невъзможност да бъдат осъществени на практика.

Номерът на партията в бюлетината е 29, орисваща партията на най-тежка кармична разплата заради погрешно избрана посока, в която омразата и негативизма са и ще бъдат водещото начало в предизборната им кампания и последващи действия.

Извод: Партията “Има такъв народ” е орисана на кратък политически живот.

 

 

 

 

 

Дори и да прескочи 4-те процента, дори и да бъде трета политическа сила, дори и да подкрепи друга партия, също концентрирала омразата на не малко хора, която търси отдушник, политическият живот на Трифонов ще е кратък – между мандат и предсрочни избори.

При предозиране резултатът ще е по-нисък от очаквания
9 зарежда ДПС с амбиция

Общата вибрация на името е с предупреждение за възможни трудности, породени от неочаквани обстоятелства или опит за разделение на партията на разнопосочни идеологии и желания за гласуване, в разрез с обичайната ѝ политика.

Изписването на името на бюлетината е носител на стабилност и възможност за подкрепа и сплотяване в редиците на партията.

Номерът на регистрацията в ЦИК налага подчинение на Съдбата и правилно разчитане на нейните знаци. Да не правят опит за надскачане на възможностите си.

 

 

 

 

Номерът в бюлетината е 9. Зарежда с амбиция, хъс и желание за успех, но съгласно общите тълкувания при предозиране на енергията е възможно резултатът да е по-нисък от очаквания.

Извод: Ще получат своето както обикновено, ако са предпазливи, прозорливи и вгледани в бъдещето, а не в настоящето и в мига.

Номер 11 – неочакван отлив на избиратели
Пази, Боже, „Демократична България – Обединение“ да има власт

Това е втората партия на омразата в предизборното състезание при която омразата е персонално към Борисов.

Общата вибрация на името е носител на кармична разплата между партиите в коалицията и с народа, а също и с другите партии и коалиции, които ще участват в изборите.

Пази, Боже, тези хора да имат власт!

 

 

 

 

Вибрацията на годината и на изборния ден съгласно регистрацията на партията и коалицията и композитната им дата е носител на на трудности, пречупени през желание за привличане на привърженици и постигане на стабилност в изборния ден.

Номерът на регистрацията в ЦИК е носител на безкрайни емоции, до степен да са така трудни за овладяване, че да се стигне до физическо насилие, заради невъзможност да наложат правдата си и да постигнат целите си.

Така се случва, когато зад привидното политическо несъгласие се крие омразата на раздвоената физиология.

Номерът на изборната бюлетина е 11. Подчинение на Съдбовните предопределения, които ще покажат дали тази коалиция има политическо бъдеще или не.

 

 

 

 

 

 

Извод: Неочакван отлив на избиратели, ако в изборния ден подкрепящите ги получат просветление, че дадените им обещания са се изпарили в необозримото бъдеще, а в следизборното настояще са неизпълними.

Предопределен провал за “Изправи се! Мутри, вън!”
Вибрацията на 18: Себични егоисти чистят негативна карма

Третата партия на омразата, при която нюансът на мразенето е заради отнети или неусвоени материални блага. Името на коалицията е носител на изискване за търпение, такт и умереност, които са качествата, водещи към пробив нагоре, но ако липсват, членовете на партията сами ще градят срива си.

И още нещо – споразумението, което двете формации подписаха на 29 декември 2020 г., се случи в ден на най-тежка кармична разплата, заради натрупани негативи, очевидно Съдбата е взела решение вместо тях и е предначертала краха им.

Номерът на регистрацията в ЦИК е носител на Съдбовно подчинение, чието повторение отново разкрива, че ще бъде пренебрегнато и ще повлече след себе си резки скокове в крайности и в агресивни изблици.

 

 

 

Номерът в изборната бюлетина е 18.Вибрацията означава, че формацията е съставена от себични егоисти, които чистят помежду си негативна карма и целят да се докопат до управлението на държавата, за да се облагодетелстват, а не с мисъл за благото на народа.

Извод: Провалът е предопределен, дори и да успеят да прескочат изборния праг. Нямат градивна и ясна предизборна платформа, поради което присъствието им в Народното събрание освен агресия ни дава знанието за ускоряване на предсрочните избори.

 

 

 

 

ВМРО да внимава за хора с недобри помисли
Посланието на 1 – „Мисли за хората, а не за материалното!“

За жалост и ВМРО постъпиха обратно на астрологично заложеното им, за което отдавна имат информация, че шансът им за успех е в предизборното коалиране.

Името на партията е носител на изискване да бъде постигната стабилност, която да гарантира избиратели, обвързани с платформата на партията и вярващи в нейното осъществяване след изборите, ако успеят да влязат в парламента.

Вибрацията на годината и на изборния ден съгласно регистрацията на партията е обвързано със запознанства, с появата на хора, които искат да се включат с подкрепата си, но далеч не винаги с добри помисли и намерения.

Успехът в полза на хората е правилния избор, материалните мераци са гаранция за провал.

 

 

 

 

 

Номерът в изборната бюлетина е 1. Ново начало, но подплатено с прибързаност и недообмисляне на ползата от предизборна коалиция. Дали Съдбата ще им подаде ръка, зависи от правилното провеждане на предизборната кампания.

Извод: Големият им шанс беше при предизборно коалиране. Другото са празни приказки и големи обещания без продължение.

“ВОЛЯ – НФСБ” е астрологично поправима грешка
24 е великолепно число, но коалицията е с безкрайни емоции

Грешка, но астрологично поправима по време на предизборната кампания, е коалирането между Воля и НФСБ.

По-груба грешка е коалирането с още три партии. Разпиляването на гласове е предизвестено. Общата вибрация на името е обвързана с безкрайни емоции и невъзможност да бъде постигнато разбирателство с прибавените партии, въпреки че привидно съществува.

 

 

 

 

 

Този факт може да се окаже сериозен препъни камък пред коалицията и да не успее да влезе в парламента. Номерът на регистрацията в ЦИК е носител на стабилност, но обвързана с останалите числови тълкувания е трудно постижима.

Номерът на изборната бюлетина е 24. Великолепен номер, който обещава успех, без да обезсилва изцяло астро-нумерологичните заложби на коалицията, ако по време на предизборната кампания избирателите повярват, че съставящите я партии ще работят за тяхното благо.

Извод: Заедно с емоционалните заложби в тълкувателния текст за изборната дата номерът в изборната бюлетина може частично да притъпи негативите. Дали това ще се случи зависи от електоралната нагласа по време на предизборната кампания и в изборния ден.

 

Труд, Блиц

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023