Личности

Бившият личен лекар на американския президент: Крият истината за състоянието му

Бившият личен лекар на американския президент: Крият истината за състоянието му

 

big_356a

 

Крият истината за състоянието на президента. Журналистите са свидетели как бърка думите

 

 

Преди няколко дни американският президент се спъва няколко пъти докато се качва по червените стълбички към самолета на Air Force One.

Това не остана незабелязано.

 

 

 

 

Бившият личен лекар на американските президенти Рони Джаксън е сериозно загрижен за физическото и психическото състояние на президента Джо Байдън и смята, че истината за неговото здравословно състояние се крие от американците. За това съобщава американското списание Washington Examiner, цитирано от вестник Труд. Рони Джаксън беше личен лекар на Обама и Тръмп, а сега е член на Камарата на представителите на САЩ.

 

 

 

Говорейки за това, че нещо не е наред със здравето на 78-годишния политик, той коментира видеокадрите, на които Байдън се спъва три пъти по стълбата на самолета, Джонсън отбелязва, че това е ясен сигнал за здравословните проблеми на ръководителя на САЩ. Отбелязва се, че по-рано Байдън е бил вицепрезидент в продължение на 8 години, така че вече много пъти се е изкачвал и слизал по едни и същи стъпала и има опит в „подобни въпроси“.

 

 

 

 

Кадри от падането на Байдън върху стълбата се появиха на 19 март. Белият дом комично обвини вятъра за гафа на Байдън, но тъжният образ на 78-годишния човек, който се спъва безпомощно пред включените камери, породи много шум. И преди това вече имаше подозрения за влошеното здраве на главата на САЩ и журналистите неведнъж бяха свидетели на това как Байдън бърка думите.

 

 

 

Рони Джаксън е сигурен, че Байдън трябва да премине тест оценка на умствените му способности, и тази препоръка той направи още през февруари 2020 г. „Като лекар в Белия дом аз знам каква физическа и психическа годност са необходими за изпълнението на тези отговорности. В момента мога да ви кажа, че укриването на Байдън от обществеността е червен сигнален флаг. Нещо не е наред!“, туитна Джаксън. Струва си да се подчертае, че журналистите от Washington Examiner поискаха от пресслужбата на Белия дом да коментират изявлението на Джаксън, но запитването на медиите остана без отговор.

 

 

 

Джаксън не е единственият лекар, който изразява загриженост за психическото и физическото здраве на Байдън. Той само потвърди страховете на д-р Дейвид Шайнер, който беше личен лекар на Барак

 

 

 

Обама в продължение на 22 години. След като разгледа медицинските досиета на Байдън за 2019 г., Шайнер заключи, че американският президент е „нездрав човек“.

 

 

 

По същия начин д-р Марк Сийгъл каза пред Fox News миналата седмица, че очевидно влошеното когнитивно здраве на Байдън ще бъде проблем. „Не съм единственият, който повдига въпроса за липсата на пресконференции, както и за това, че той нарече вицепрезидента Харис „президент Харис“. И това се случва вече няколко пъти”, каза Сийгъл.

 

 

 

Реакцията на жителите на САЩ на шегата на Байдън, че Камала Харис интелектуално го превъзхожда също не беше добре приета от тях и американците виждат в нея своеобразно пророчество. Според тях президентът Байдън ще подаде оставка в близко бъдеще заради здравословното си състояние. Според Конституцията на САЩ поста на президента на САЩ ще бъде зает от неговия заместник, тоест от настоящия вицепрезидент Камала Харис.

 

Труд

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023