Коментари

Гешев, кога ще арестуваш този национален предател?

Гешев, кога ще арестуваш този национален предател?

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи '2021: американската мечта на българия и българската америка 20.03.2021 20:22; д-р соломон паси, президент на атлантическия клуб, министър на бъншните работи (2001-2005) 38740; на през април атлантическият клуб българия u вестник "24 часа" дсе организации C принос за съвременна българия, насършсат 30 години. по този повод в рубриката "новите 30 години" която каним визионери да публикуват смелите cu udeu за развитието Hạ обществото u cBema през следващите 30 години публикуваме статията на o-p соломон паси, основал преди 30+ години атлантическия клуб, който очерта евро- атлантическия хоризонт пред'Може да бъде изображение с един или повече хора

 

 

Сюлейман паша, изживяващ се като американски резидент в България, отново цепи мрака с идеите си за колониална зависимост на България. Самият Атлантически клуб/една безродна, предателска и противобългарска организация/, излиза с идеи, които идеално се вписват в понятието „държавна измяна“.

 

 

Сюлейман предлага да помислим да станем 51-ви щат на САЩ!!! Тоя, който дори не е българин, който приритваше да ни набута в НАТО и ревеше като подрискан амбриаж от радост, че са ни приели, сега предлага направо да се откажем от остатъците от независимост и да ставаме щат на САЩ. Това е национално предателство! Пак повтарям – не че е българин. Да се чудиш как допуснахме такъв като него да определя външната ни политика, а сега да се гаври с българския народ!
Чужди агенти и шпиони в България има. На официални позиции в НПО-та и министерства. В правителството! В армията и службите за сигурност. И те дори не крият какви са, а открито продават България на краварите!
Но заявявам – всеки ще си плати за предателството! Защото България не прощава на предателите!
Елена Гунчева,
Свободно слово

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024