Личности

Ето как и къде почива Путин… СНИМКИ

Ето как и къде почива Путин… СНИМКИ

eto-kak-i-kade-pochiva-putin-1

 

 

 

Руският президент Владимир Путин си взе кратка почивка и прекарва уикенда в сибирската тайга, където кара високопроходим автомобил и се разхожда в снега заедно с министъра на отбраната Сергей Шойгу, съобщи днес Кремъл, цитиран от AFP.

 

 

 

„Президентът прави разходки пеша с министъра на отбраната Сергей Шойгу“ в Сибир, коментира лаконично президентството в комюнике, публикувайки десетина снимки, без обаче да посочи къде точно са направени те. Предоставените от Кремъл и излъчени от телевизиите кадри, показват как 68-годишният Путин и 65-годишният Шойгу, облечени в пухени якета, се разхождат из заснежените гори, минават по въжен мост и наблюдават диви животни с бинокъл, предаде БТА.

 

 

 

По-късно двамата отиват в работилница, където Шойгу показва на президента какво майстори от дърво, упражнявайки хобито си. Повечето снимки показват двамата – в тъмни зимни дрехи, украсени с бяла пухкава кожа, и обути във валенки – да се хранят на дървена маса на открито. После те правят разходка с високопроходим автомобил, а зад волана, широко усмихнат, е Путин.

 

 

 

Руският президент от години гради имидж на суров и силен мъж, като редовно демонстрира добрата си физическа форма. Медиите са показвали и преди кадри от негови посещения в тайгата, по време на които той е на подводен риболов, управлява кораб или събира слънце гол до кръста. Виждали сме го също да се спуска с подводница до дъното на езерото Байкал, да кара автомобил от „Формула 1“, да лети с изтребител и да пуска на свобода тигър.

 

 

 

Снимка: БГНЕС/ EPA

Ето как и къде почива Путин

Снимка: БГНЕС/ EPA

Ето как и къде почива Путин

Снимка: БГНЕС/ EPA

Ето как и къде почива Путин

БТА, Факти бг

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023