Коментари

Примитивното отново избуя при вестта за професор Чорбанов

Примитивното отново избуя при вестта за професор Чорбанов

 

22a256d237d84b12970ed8c488f17391

 

 

 

Примитивното отново избуя при вестта, че професор Чорбанов е в болница с двустранна бронхопневномия. Стигна се дотам, че „добри“ хора, праведници по темата, не му пожелават оздравяване, думите им звучат като смъртна присъда?!

 

 

 

Защото имал друго мнение. Не бил се ваксинирал, говорил различно от Щаба. Не съм сигурен дали стадния имунитет не се предшества от стадна злоба или стадното оскотяване.

 

 

Както винаги съм твърдял, в епицентъра на криза, в която никой е пророк, имаме остра нужда от инакомислещи. Доказа се че никой няма монопол над истината.

 

 

Като се започне от СЗО, които направиха куп гафове в начало, до нашия щаб, който затваряше Витоша и паркове, пред Мутафчийски, който успокояваше народа с прогнозата, че ще се мре яко /което си е съставомерно отвсякъде/, професор Чорбанов даде друг ъгъл, включително по темата ваксина, която разработваше с колектив. Не получи никаква подкрепа от държавата, но затова Великия кормчия ни светна онзи ден, че близкия му Домусчиев ще започне да произвежда чужда ваксини. Отчаян пиар за да маскира провала с ваксинирането.

 

 

 

Защо не Актавис, защо не Софарма, които се занимават с лекарства за хуманна медицина никой не ти казва.

 

 

 

Професор Чорбанов каза това, което и ЕМА потвърди онзи ден с ваксината на Астра Зенека. Не са достатъчно изследвани. За това макар че от европейската агенция добавиха „за тромбите“ като страничен ефект, нашите пропуснаха. Но Чорбанов е грешник.

 

 

И знаете ли какво е трагичното, доминантата на процесите в подсъзнението, КОВИД религиозния фанатизъм. Като се надяват омразата им към Чорбанов да им купи индулгенция пред Господа да не ги хване Ковид? Да се спасят по единично. Зийлоти.

 

 

 

Аз също не съм си направил ваксина, пак по същите причини. Ще си направя, не съм противник. Не мога и да бъда, след като съм си правил в миналото.

 

 

И ако утре заболея да знаете, няма да си променя мнението. Не зависимо от изхода. Защото не приемам новите, единични истини без съмнение, като стадо. Съмнявам се, мисля, значи съществуват – по Картезий.

 

 

Никога не бих дори си помислил да пожелая друго, освен оздравяване и успех в битката с която и да е болест, на всеки, и на Мутафчийски, и на Борисов, и на Кунчев, и на Ангелов, и на Доган, и на Пеевски и т.н. Трябват ми живи, за да споря с тях.

 

 

 

Въпрос на ценности.

И на професор Чорбанов желая оздравяване. Нужен е за да направи българската ваксина.

 

 

Илиян Василев

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024