Политика

Борисов: Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, Радев има шофьор и се вози на брониран „Мерцедес“

Борисов: Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, Радев има шофьор и се вози на брониран „Мерцедес“

 

big_56

 

 

Премиерът на България Бойко Борисов направи коментар за своята джипка, с която инспектира обекти в страната. Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, а Радев има шфьор и се вози на брониран „Мерцедес“. Това сподели Борисов, който инспектира напредъка по строителните дейности на АМ „Европа“.

,Да ходи пеша. Или другите колеги. Какво им вади очите 15-годишна джипка? За да минаваме по тези трасета, затова го ползваме. Ако се возиш на „Мерцедес“ не е страшно, но ако си караш джипката и си вършиш работата, трябва да те коментират. Нека ме коментират. Всичко това е било поляни, скали и гори“, отсече премиерът.

 

 

 

Ако е било лесно, другите щяха да го направили десетилетия преди това, подчерта министър-председателят, като добави, че строителите на магистралата се радват, защото им е осигурена работа. По думите на премиера най-труден за изграждане по АМ „Европа“ ще е мостът при Драгоман.

 

 

 

,,Как да не се радвам на това, което българите правят и строят. Щом махат, значи сме плащали редовно заплати. За тези, които се учудват на преднината на ГЕРБ, не е заради друго, а защото хората виждат какво сме направили, а другите как са изпаднали в истерия в борбата за власт. Умишлено караме по трасето, за да се види мащабът и колко много е направено. По цялото трасе се полага основата в двете посоки, за да се направи магистрала за българите. Още една година максимум ще стане готова цялата (магистрала)… а и все пак сега беше зима, строителите не работеха, напомни Бойко Борисов.

 

 

 

После министър-председателят подхвана и предстоящите избори в неделя, фокусирайки се върху машините.

 

 

 

Машините са купени, осигурени – рапорт даден, рапорт приет. Всички бяха за машинно гласуване. Ето, осигурихме ги, купихме ги… да се надяваме, че вече всичко ще бъде нормално и ще дадем възможност на хората да ни подредят, коментира премиерът Борисов, цитиран от Novini.bg.

 

 

 

Политика

More in Политика

главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024
запрянов

Военният Запрянов: Oт стратегически интерес за България e Украйна да победи, Русия е заплаха за нашата сигурност

април 15, 2024
левон

Хампарцумян: Войните стимулират технологичното развитие и по-бързия индустриален растеж

април 15, 2024