Коментари

Волгин: Задават се нови избори, които Слави Трифонов ще спечели, ако сега не влезе в коалиции

Волгин: Задават се нови избори, които Слави Трифонов ще спечели, ако сега не влезе в коалиции

2f21efdc4ec0423184fe5bb3be6f6246

 

 

Има две партии, които имат повод за радост – „Има такъв народ“ и „Демократична България“ 

 

 

ДБ успяха да капитализират протестния вот от лятото. Това заяви Петър Волгин в изборното студио на БНТ. Според него социологията е подценила партията на Слави Трифонов.

 

 

Росен Карадимов каза, че победител на изборите е опозиционният вот. По неговите думи големият въпрос касае възможността за съставяне на правителство. „Победителите безспорно са ГЕРБ“, категоричен беше Георги Харизанов, а според Петко Георгиев несигурността остава.

 

 

 

Ивайло Цветков – Нойзи заяви, че ще бъде исторически провал за БСП, ако партията остане трета. Той поздрави ДБ като определи резултата на коалицията като изключителен. Според Петко Георгиев настоящите избори няма да възстановят доверието между избирателите и властта.

„Има огромен протестен вот. Повишават се изискванията към политиците. Всеки, който не смогне с тези изисквания, ще остане зад борда“, заяви Харизанов.

 

 

По думите на Росен Карадимов има две противоречиви тези: „Има огромно представителство в парламента. Той няма да страда от липса на представителство. Но ние не знаем базата, около която могат да се сформират мнозинствата. Най-лошото, което може да се случи е скалъпено, аритметично мнозинство“.

 

 

 

 

Петър Волгин беше категоричен, че вижда нови избори„Съставяне на правителство би отвратило хората“. Той изрази мнение, че огромна част от хората, гласували за Слави Трифонов, са граждани, които досега не са гласували. Неговата прогноза е, че ако Слави Трифонов не влезе в никакви коалиции, ще спечели следващите парламентарни избори.

 

 

 

Според Петко Георгиев темата за велико народно събрание и промяна в конституцията ще бъдат една от ключовите теми в следващия парламент.

Георги Харизанов отхвърли възможността за нови избори като каза, че желаещи да управляват не липсват.

 

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024