Коментари

Георги Марков в екстаз: Бойко вече е крал, той е №1 в Европа!

Георги Марков в екстаз: Бойко вече е крал, той е №1 в Европа!

borisov-markov

 

 

 

„Честита поредна победа на Бойко! Той вече е крал в цяла Европа с 5 поредни победи на парламентарни избори! Няма друг като него в Европейския съюз, той е абсолютен шампион – Маркел има 4 победи и вече няма да се явява, Виктор Орбан има също 4, дай Боже да го стигне на следващите избори в Унгария“. Това заяви след обявяването на предварителните изборни резултати доскорошния депутат от ГЕРБ Георги Марков.

 

 

 

„Много се радвам за този успех на Бойко, това е много голяма победа за него. Той става старейшина в ЕНП, той е лидерът с най-много мандати и с най-много победи. Макар и с по-малко от очакваното и заслуженото, ГЕРБ спечели и тези трудни избори“, допълни Марков.

 

 

 

Той заяви, че за съжаление, най-голямата партия остава тази на негласувалите. Много избиратели останали непредставени, тъй като в България нямало истинска десница. „Доста хора минаха в център-ляво, трябва да има дясно обединение и ГЕРБ следва да помисли за това“, посочи Марков.

 

 

 

По думите му, много лош атестат е, че вече нито една партия не може да направи 1 милион гласа и да спечели убедително с голямо мнозинство. „Ние навремето в СДС събрахме 2 милиона избиратели. Това са немислими резултати вече, даже и 1 милион гласа няма кой да вземе, което не е добре“, заяви Георги Марков.

 

 

 

„Самият Бойко има юбилей – той вече 20 години участва в публичния живот на България. Нормално е да има изхабяване, нормално е да има известна умора. От тези избори се видя, че той няма убедителен противник. Няма вълна, която да го помете“, завърши Марков.

 

Мигнюз

 

mignews.info

Коментари

More in Коментари

hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024
КЕВО

ЗЛОВЕЩО ПОСЛУШАНИЕ

март 30, 2024