Коментари

Георги Марков за Караянчева: Обиждат българска майка, жена със семейство и съпруг, и то мъж

Георги Марков за Караянчева: Обиждат българска майка, жена със семейство и съпруг, и то мъж

Screenshot-2021-04-17-at-14.03.25-795x530
БОЙКО НЯМА РАБОТА В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ,
А В СЛЕДВАЩИЯ КАТО НОВОИЗБРАН ПРЕМИЕР!
НЕ СА МУ ДАЛИ МАНДАТ И НЯМАТ ПРАВО ДА ГО ВИКАТ!
Победителите са смешни!
На какво отгоре викате Бойко в този парламент? Член.83, ал.2 от Конституцията касае само министрите.
Мандатът му не е от това, а от миналото Народно събрание. Затова депозира оставка.
Ще видите Бойко в следващия парламент като премиер, когато го изберем с подобаващо мнозинство и ви победи за пореден път!
Победените са нагли!
Не допуснаха за парламентарен шеф представител от ГЕРБ, както го изискват елементарните правила на демокрацията и гласът народен и Божи. Обидиха кандидата на ГЕРБ за председателското място – българска жена, българска майка, имаща и внучета, жена със семейство, със съпруг, и то мъж.
Нарекохте ГЕРБ токсична партия. Въобще на какво отгоре си мислите, че Бойко може да ви удостои с вниманието си. Та Борисов 12 години общува с Доналд Тръмп , с Камерън, с Виктор Орбан, Меркел, Макрон и с кого ли не още. Той е скъп приятел на Ердоган, за да дойде да ви слуша „Ревизоро Мая“, Хаджикян, Бабикян и компания.
БОЙКО Е В ОТПУСК. Има си заместник.
10 години бял ден не видя да оправя горката България. Да я оправя след двете национални катастрофи, до които я доведохте по времето на Луканов и Виденов. До паралелната държава, която доведохте по времето на правителството на Илия Павлов, на БСП и ДПС.
До кривата круша, която я докара тройната коалиция, известна с обръчите от фирми. До безвремието, което я докара Орешарски по време на правителството на победените, когато ни спряха европарите. Бойко е в отпуск и ще си почине добре, защото си има партия победител, на главата са му 5 млн. българи, които управлява на местно ниво, има си ЕНП, в което е старейшина.
Вие, победените, нищо не направихте за 30 години, а Бойко ви направи 3 метра, зали, църкви и магистрали. Спря мигрантите. Направи блестящо европредседателство. Направи домакинство на пътя на коприната, направи Балканска четворка и т.н.
Поканил съм Бойко юни месец – на 15 и 19 на мач на стадион „Ференц Пушкаш“ в Будапеща. Да види Кристиано Роналдо и френските звезди. И Виктор Орбан ще дойде. И двата мача са с Унгария (Виктор като види Бойко, веднага вади една малка плетена дамаджанка с хубава кайсиева палинка). Ще хапнем и пийнем. Красота голяма.
Вие правете кворума. Вие, победените, оправяйте България. Оправяйте ни от чумата, говорете с Ердоган да не пуска мигрантите, правете каквото си искате. Ще съсипете България и Бойко ще дойде да я оправи. Тогава пак ще го видите в парламента.
Георги Марков, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024