Политика

Плевнелиев: Г-н Трифонов, как се финансира вашата телевизия? Струва милиони на година, кой ви плаща?

Плевнелиев: Г-н Трифонов, как се финансира вашата телевизия? Струва милиони на година, кой ви плаща?

 

big_67

 

 

Колаж Нова Тв, Булфото

Бившият президент на България Росен Плевнелиев бе голямата фигура в „Пресечна точка“ по Нова Тв.

 

 

Той постави и гвоздеят на предаването с професионален коментар за Априлското въстание и Васил Левски, в края на който захапа Слави Трифонов.

„Г-н Слави Трифонов ни слуша, бих се радвал, ако би разбрал Васил Левски по правилния начин, който за всеки грош се отчиташе с тефтерчето си, нали така. Г-н Трифонов, как се финансира вашата телевизия? Струва милиони на година. Кой ви плаща? Дайте да видим, дали сме разбрали правилно делото на нашите възродители и будители“, бяха финалните думи на Росен Плевнелиев.

 

 

 

Силната генералска битка днес не е между Бойко Борисов и Слави Трифонов, и то между егото на единия и на другия. Голямата битка днес е между генерала премиера и генерала президент. Аз говоря за нея години наред,тя е между Бойко Борисов и Румен Радев. И да, тази битка решава по един или по друг начин в коя посока ще тръгне България.

 

 

Считам, че така наречените антисистемни партии от мен, популистки партии, трите партии на протеста, въпреки че днес БСП казаха къде е Слави, къде беше той на протеста и неговите сценаристи, ние бяхме там от ден първи, подкрепяхме и с Ройтерс показахме денонощно протеста. Така че очевидно четири са вече протестните партии и партиите, които ще борят статуквото ГЕРБ. Повече от ясно е, че най-добрият работещ вариант за тях обслужващ техния интерес, но не на народа, е да се отиде на избори две в едно, където да използват президента Радев като тяхната ракета-носител. И още нещо, дотогава да направят някои козметични промени, които им изнасят основно на тях в изборния кодекс и каквото трябва още. И, разбира се, да политизират ситуацията в следващите месеци колко лоши са ГЕРБ и как са всичките са само мутри и мафия, допълни Росен Плевнелиев.

Политика

More in Политика

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024