Коментари

БОЕЦ изкара списък на подслушвани журналисти

БОЕЦ изкара списък на подслушвани журналисти

 

боецbig_15b7

 

 

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев публикува във фейсбук документи, според които разговорите му с журналисти са подслушвани.

 

 

Ето какво пише той:

 

 

 

Публикувам документи, от които стават ясно, че при моето подслушване са следени и слушани изключително разговорите ми с журналисти, като те се превръщат в директни жертви на мракобесието и страховете на мафията на Борисов, Пеевски, Гешев и бандата им. 112-то място по свобода на словото.

 

 

 

Това разкри във „Фейсбук“ лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, предаде fakti.bg.

БОЕЦ: Важно!  Подслушване на журналисти!

 

 

Подслушван съм, като гражданин, председател на БОЕЦ – гражданска организация заради организирането на протести и използването на социалните мрежи и приложения за изразяване на гражданската ми позиция. Журналистите са подслушвани защото са имали дързостта и професионализма да говорят с мен, за да отразяват обективно протестите и позицията на БОЕЦ и гражданите.

 

 

Сред тях има и чужди медии, като ФРАНС ПРЕС, както и водещи български журналисти – Люба Кулезич , автор и водещ на предаването „Честно казано“ по телевизия „Евроком“, Димитър Стоянов – разследващ журналист от „Биволъ“ и Bird.bg , Петър Здравков от сайта fakti.bg , Мирослав Митков от „Евроком“ и т. н.

 

 

 

Извършеното от мен престъпление е, че отстояваме конституционното си право на свободно изразяване и протест. При диктатурата на мафията правата се превръщат в престъпления. Подслушван съм по искане на Специализираната прокуратура (шпицкомандата на Гешев и мафията), а разрешенията са издадени от специализираният наказателен съд – бухалката на мафията, уточнява Георги Георгиев.

 

 

БОЕЦ: Важно!  Подслушване на журналисти!

 

 

Във всяка една правова, демократична и нормална държава, след подобен скандал главният прокурор и подчинените му, организирали тази гавра вече биха били обвиняеми, а тези институции – СП и СНС незабавно закрити. Сега ясно ли е защо искаме тяхното закриване?
Ще изпратя документите на министър Рашков. А БОЕЦ ще продължим битката си за незабавно отстраняване на Гешев – пазителя на мафията.

 

 

Надявам се медиите и журналистите, които са били подслушвани заради контактите и интервютата с мен да потърсят правата си, БОЕЦ ще им съдействаме по всякакъв начин.

БОЕЦ: Важно!  Подслушване на журналисти!

 

И на гражданите искам да кажа няколко думи:

 

– Не превръщайте себе си, семействата и децата си в жертви и заложници на престъпните амбиции за власт на шепа самозабравили се и алчни мутри, криминални, корумпета, ченгета и мафиоти. Осъзнайте силата си, като граждани и се включете в битката за изриването на това зло от властта! Не шепнете, а крещете. Не молете, а изисквайте.

 

 

БОЕЦ: Важно!  Подслушване на журналисти!

 

 

 

Не забравяйте мечтите си, а се борете до край. Гражданите сме по силни от мафията. Не могат да ни спрат въпреки всички репресии, преследване, подслушване и мачкане. Всеки удар само ме амбицира още повече.

 

Бой до дупка!

 

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024