ЗАБАВНО

Планетите му говорят: 6 врачки съветват Бойко

Планетите му говорят: 6 врачки съветват Бойко

 

e97fb87c61267429222484e4cf683acf

 

 

 

Бившият премиер Бойко Борисов разчита не само на съветите на т.нар. остриета на ГЕРБ, но също толкова се доверява и на астрологията и езотериката, като съобразява почти всичките си действия със знаците от горе.

 

 

 

За да се възползва от благоприятните влияния на звездите, шефът на ГЕРБ се обградил с истинска кохорта от врачки – цели 6, твърдят запознати с битието на Борисов.

 

 

 

Всяка своя важна крачка в политиката, експремиерът консултирал с топ астроложки, които му правят специални хороскопи за деня и го съветват как да действа, какво да избягва и от какво да се пази. Затова и експремиерът всяка сутрин изчитал внимателно какво говорят планетите и според това подреждал и задачите за деня си.

 

 

 

 

Естествено, една от основните съветнички на Борисов е вездесъщата топ гадателка Алена, която от години му изготвя специални хороскопи и прави сложни планетарни изчисления, за да може действията му да уцелят точния ден и момент и резултатите да бъдат максимално добри за него.

 

До един момент, Борисов се допитвал и до вещите познания на врачката на Берлускони – Теодора, но в последните години, шармантната гадателка изчезна от хоризонта.

 

 

Като представител на зодиакалния знак Близнаци, Борисов особено много се плаши от периодите на ретрограден Меркурий, когато най-бързата планета прави обратен ход и всичко се обърква, особено комуникациите. В тези периоди, експремиерът предпочита да не е много активен, да не предприема радикални ходове и да не подписва важни документи. 

 

 

В момента Меркурий също е ретрограден, като нещата ще се нормализират на 23 юни. Вероятно затова премиерът и в момента е много внимателен в действията и изявленията си и затова предпочита вместо него да говорят доверените му хора от партията като за.-шефът Даниел Митов, Тома Биков или Десислава Атанасова.

 

 

Самият Борисов нямал притеснения да ползва окултни съвети, мотивиран от това, че и големи диктатори като Хитлер, Цар Борис, Берлускони, Путин и много други лидери винаги преди важни крачки в политиката разчитали на прогнозите на езотерици.

 

 

Въпреки благоразположението на експремиера към гадатели, много от прогнозите им, оповестени публично, така и не се сбъднаха. Една от тях беше, че още през 2012-2013-а ще се ожени, но това така и не се случи.

 

 

Лупа бг

Колаж: Лупа бг

 

lupa.bg

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023