Коментари

Рашков ще се окаже най-доброто попадение на президента Радев за борба с мафията

Рашков ще се окаже най-доброто попадение на президента Радев за борба с мафията

boiko-rashkov

Рашков ще се окаже най-доброто попадение на президента Радев за борба с мафията.

 

 

 

Дори хората обсъждат, че Рашков трябва да бъде пазен, защото се е заел с изключително трудната задача да се справи с българския вариант на „чисти ръце “ по високите етажи на властта. Сега всички мафиотски структури са се заели да дискредитират Рашков.

 

 

Проблемът е, че ако не успеят да го дискредитират, може да му посегнат по друг начин, са разтревожени граждани. „В Рашков виждаме спасител“, са на мнение собственици на магазинчета и представители на малкия и среден бизнес в България.

 

 

 

„Години наред мафията ни тормози и използва институциите като бухалка, за да даваме подкупи и да оцелеем. Рашков може да докара нещата докрай“, казват търговците. Страхът е толкова насаден, че дори в разговора с тях не смеят да излязат с лицата си.

 

 

„Вие не знаете как, ако не си послушен, имаш ревизия на НАП. Как ти запорират имуществото с уж бъдещи вземания и как всички възможни инспекции ти правят актове за нещо, което не си извършил, ако не им дадеш подкупи. Накрая ти фалират бизнеса. За това подкрепяме Рашков.

 

 

Критиките към Радев, че е избрал неподходящи хора за служебен кабинет са неадекватни. Според вас колко са съгласни да отидат в един временен кабинет с краткосрочно управление, натоворен да започне чистка на мафията?

 

 

Дори е достатъчно, че е успял да наложи човек като Рашков и трябва да благодарим на Радев“, са категорични граждани, които отговориха на нашия въпрос дали някои избори на президента Радев като министри е погрешен.

 

 

Източник: Поглед.инфо

Коментари

More in Коментари

мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024
велизар1-750x430

Трети март и трите национални телевизии: Как драмата стана комедия, а подвигът – падение

март 5, 2024
960x540

Много обичаме да ревем на чужди гробища…

март 1, 2024
75573_0262194a5e4fdb0d96016606c7b924ce

Пеевски отсече: „всичко свърши Христо, приятелю мой“! Без ДПС наистина всичко за наглите Кирчо, Христо и Лена приключва!

февруари 22, 2024