Политика

Стъки с ММА бойци и Ива Николова нахлуха при министъра на спорта и му се скараха, дойде полиция

Стъки с ММА бойци и Ива Николова нахлуха при министъра на спорта и му се скараха, дойде полиция

big_big_2b4a_1_078

 

 

Станислав Недков – Стъки заедно с ММА бойци и журналистката Ива Николова от ПИК нахлуха в кабинета на спортния министър Андрей Кузманов, докато той е на среща.

Стъки и журналистката се скараха на министъра.

 

 

По думите им министърът е казал, че Стъки е взел над 1 милион лева от министерството по времето на кабинета „Борисов 3“.

Видяхме сред документите конкурси, които са проведени с неясни правила, отговори министърът.

 

 

 

Цялата акция е да се омаскари името на федерацията по ММА, развика се Стъки.

 

 

По време на караницата дойдоха полицаи, които събраха личните карти на всички.

 

 

 

Горещите страсти, които се разразиха в спортното министерство, след като Станислав Недков – Стъки, и репортер на ПИК нахлуха без покана в министерския кабинет, се превнесоха и в коридорите на сградата. Този път спорът бе между репортер на бТВ и Стъки. Репортерът го помоли да уточни всъщност имал ли е среща с министъра или е нахлул в кабинета му без покана.

 

 

 

В отговор Стъки му викна „Ти си дошъл да се караш с нас“. И обясни, че бил поискал среща, но министерската секретарка му отказала.

 

 

 

„Знаем как отразявахте летните протести и тези, които хвърляха бомби по хората“, заяде се още Недков с репортера на бТВ.

 

 

Резултатът от срещата със спортния министър е, че се доказа, че Стъки не е взел нито една стотинка държавни пари, те са били за федерацията на ММА. Това не е служебен кабинет, който решава проблемите на хората, а предизборен щаб на Румен Радев. Всеки ден се изнасят сигнали от правителството, които не могат да се докажат, но могат да се променят изборните резултати, коментира след краткия спор Недков.

 

 

Ние не сме престъпници. Нито един от треньорите или членовете на ММА не са взели и една стотинка, ние го правим, за да помагаме на децата да прославят България. Заслужаваме уважение, а не унижение, посочи още Стъки.

 

 

Скандалът, който се разрази днес в спортното министерство не спря с излизането на Станислав Недков и репортерите от кабинета на Андрей Кузманов, където те нахлуха без покана.

 

 

Оказа се, че групата, водена от Стъки, е влязла без проблем в сградата, но пък не така лесно успя да излезе. На изхода охраната на министерството ги спря и настоя да си предадат личните карти.

 

 

 

„Откъде-накъде, на какво основание искате да ни вземете личните карти“, опонира Ива Николова от Пик.

 

 

 

Охранителят настоя и тя продължи: Вижте, министърът не е някакво изключително същество, не е паднал от небето, че да ми искате личната карта за да изляза от сградата.

 

 

 

В крайна сметка повиканите на мястото на скандала полицаи съдейства на групата да излезе от сградата без представяне на лични документи. На изхода Николова преброи седем полицейски коли, привикани да потушат скандала по време на срещата между министъра и децата от федерацията на ММА.

Политика

More in Политика

geshev-draganova

Беновска поиска пари от Гешев. Той й отказа и изрева: НЯМАМ КИНТИ!

май 10, 2024
dbce8e26f0284e3dbf72e16c4d697f3d

Историкът Георги Димов: Вървим към пета национална катастрофа, България е от губещата страна

май 10, 2024
1010x570

Васил Терзиев забрани шествието на „Безсмъртния полк“ в столицата, в други градове подобна забрана няма

май 8, 2024
phpmyfzod_559x345

Вижте номерата на партиите и коалициите в бюлетините за изборите 2 в 1

май 8, 2024
iva-ivanova

Бивша манекенка оглави фонд „Земеделие“ / СНИМКИ

май 7, 2024
санкции

ЕС готви забрана на политически партии и организации, получавали пари от Русия

май 7, 2024