Политика

Ударно! Кабинетът фрасна скъпата „калинка” от САПИ – протеже на Танева, с чехъла

Ударно! Кабинетът фрасна скъпата „калинка” от САПИ – протеже на Танева, с чехъла

 

танева1

 

 

Поредна „калинка” бе ударена с „чехъла” от служебния кабинет – Мирослава Наумова излетя от САПИ ЕООД – „Система за агропазарна информация“ към Министерството на земеделието, храните и горите. Същата е смятана за протеже на бившата агроминистърка Десислава Танева.

 

 

 

Както вече писахме, дамата папкала 60 000 лева годишна заплата от дружество, което е печелело по-малко от възнаграждението й.

 

 

От днес Агоп Каспарян е назначен за управител на „Система за агропазарна информация” ЕООД (САПИ) до провеждането на конкурс за длъжността, съобщиха от Министерството на земеделието.

 

 

Това се случи, след като досегашният титуляр на дружеството Мирослава Наумова подаде молба за освобождаване с мотив – здравословни причини. Молбата й бе удовлетворена от министъра на земеделието Христо Бозуков, допълват от ведомството.

 

 

Дотук всичко написано звучи в реда на нещата, ако преди два дни agri.bg и Lupa.bg не бяхме разкрили, че дипломата на Мирослава Наумова е фалшива и че от УНСС със специално писмо, изпратено до Министерството на земеделието на 1 юни, категорично отричат да са я издавали.

 

 

 

 

Временно изпълняващият длъжността Агоп Каспарян притежава магистърска степен по „Макроикономика“ пак от същото висше заведение, се посочва в прессъобщението на земеделското министерство. Има дългогодишен опит в сферата на икономиката, финансите, информационните технологии и маркетинга.

 

 

Според медийни публикации Каспарян е човек на Калоян Методиев. Двамата бяха водещите говорители по време на предизборната кампания на БСП, като института, който представляват – РЕГО излезе с интересни прогнози само дни преди 4 април.

 

 

След като стана ясно, че РЕГО дори не са доближили истинските резултати на БСП и „олекнаха“ с нереалните си прогнози, Калоян Методиев побърза да обвини за лошите резултати на БСП кметовете и евродепутатите на левицата. След това нападна и президента Румен Радев, като го обвини, че назначеното от него правителство няма да изпълни задачата си – честни и прозрачни избори.

 

Лупа бг

 

lupa.bg

Политика

More in Политика

171361364370379

Радев: Главчев явно още не е разбрал с какво се е заел като премиер, щом предлага да оглави и МВнР

април 20, 2024
big_12

Главчев с ново 20: Предложих на президента аз да поема Външно, не знам дали и кога ще издаде указ

април 20, 2024
171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024