ЗАБАВНО

Астроложката Кунева предсказа шоков обрат за кабинета на ИТН

Астроложката Кунева предсказа шоков обрат за кабинета на ИТН

 

snim_2

 

 

„Звездите създават ситуации, а хората ги използват по един или друг начин. Датата около 3 август беше хубав период да се споразумеят за правителство, което да бъде по-силно.

 

 

Сега, гледайки как партиите използваха този период, пак мога да кажа, че всичко става супер несигурно, защото следващата седмица на 8 август има много взривно пълнолуние с Уран и там енергията става много нервна и много непредсказуема“, посочи астрологът Мира Кунева в студиото на „България сутрин“.

 

 

Според нея има опасност нещата да не станат. Следващият неспокоен период е в края на октомври и особено ноември, когато „което и да е правителство ще трябва много да внимава“.

 

 

„Ситуацията е много неспокойна, не всичко е приключило. Октомври, особено ноември, а последните акорди неспокойствие ще са през април следващата година. Възможно е да гласуват правителство, но това правителство ще трябва да премине през големи трудности“, смята астрологът.

 

 

Кунева е погледнала и наталната карта на Пламен Николов: „Зодия козирог, много работлив, много амбициозен и последователен човек; културен освен това. Човек с качества, най-вероятно може да взема и самостоятелни решения. Не е много агресивен“.

 

 

Но в хороскопа му има и „много трудни влияния“: „Когато започваш нещо толкова важно на много трудни влияния, или е възможно да не е за много дълго, или е възможно да е много трудно за тебе“, изтъкна астрологът пред Bulgaria ON AIR.

 

 

 

Пълнолунието в Уран може да обърне всичко в последния момент, а политиците са изпуснали шанса за спокойно съставяне на нов кабинет.

 
„2021 г., въпреки всички турбуленции, е година на големи промени. По един или друг начин в края на 2022 г. и 2023 г. би трябвало да има съвсем друга ситуация в България, съвсем положителна“, завърши Кунева.

 

Факти БГ

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023
big_IMAGE_15103786_40_0

Григор Димитров прежали Мадалина и показа новата си любов / СНИМКИ

октомври 20, 2023