Коментари

Както го е подкарал, Слави Трифонов скоро ще обяви, че се оттегля от политиката, защото е бил предаден, разочарован, прелъстен и изоставен

Както го е подкарал, Слави Трифонов скоро ще обяви, че се оттегля от политиката, защото е бил предаден, разочарован, прелъстен и изоставен

 

dimitar-stoqnov

 

 

 

Както го е подкарал, Слави Трифонов скоро ще обяви, че се оттегля от политиката, защото е бил предаден, разочарован, прелъстен и изоставен. Без значение, че никой не му е обещавал. Най-малко безрезервна подкрепа!

 

 

Малко е шизофренно, ама Трифонов заяви, че очаква подкрепа, даде вид, че я изисква и очакваше да я получи, защото счита, че му се полага! При това без да предлага нищо насреща! Най-вече без да предлага прозрачност!

 

 

 

Подбирайки екип, който е източник на лоша репутация и скандали! Естествено, номерът не мина. Защото “кирливите ризи” лъснаха! То не бе плагиатство, не бяха несъществуващи докторантури в чужбина, не бяха връзки с ДПС!

 

 

 

За екипа и избирателите си Трифонов може да е Месия, но това са под 12% от имащите право на глас! За останалите е източник на политическа екзотика! Ей това е синдромът на неразбрания гений в действие – той е гений, а те не го разбират!

 

 

 

Каква изненадваща развръзка, ИТН не успяха да съставят приемливо правителство и сега са “прелъстени и изоставени”! Ето това е класически случай бягство от политическа отговорност!

 

 

 

Димитър Стоянов

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024