Коментари

Слави, аплодисментите могат да се превръщат в домати

Слави, аплодисментите могат да се превръщат в домати

 

78dc714dfca542b584286fabf67aec12

 

“Ние сме опозиция!” – изтрака клавиатурно и гордо Слави от високата си фейсбукула. Време е да му честитя

 

 

След месеци предизборни игри, два бързи вота и два кратки парламента, инстинктът на ИТН момчетата продължава да ги дърпа натам, където са свикнали да стоят – отсреща.

 

 

През цялото време тези почти вчесани варвари на родния парламентаризъм поставяха неизпълними условия, представяха неизбираеми кандидати. Държаха се недостижимо – като полубогове, превзели Олимп. Сякаш веднага забравиха, че станаха крехки победители, при това в една битка, която съвсем не са водили. Защото дори в бурните месеци на недоволството те пак бяха там – отсреща.

 

Нека си кажем истината. В мига, в който усетиха прожекторите на политическата сцена, те показаха истинските си лица. Бяха си решили да играят сами – както са си преценили, в каквито си искат роли. И то както си го могат – по детайлно разписан сценарий.

 

 

На финала на своето снощно обръщение към победената нация, Слави отправи ясно послание за следващите избори. Очаква да ги спечели толкова силно, че да получи мнозинството и правото да управлява напълно сам. След всичко, което се случи, за мен това вече звучи като заплаха. Не искам да си представям дори тази смесица от войнстваща посредственост, самовлюбена арогантност и садистична аматьорщина, която би поела еднолично съдбините на държавата. Всъщност няма защо да си го представям, живял съм го.

 

 

Добре, така да бъде. Стойте си на сцената, медийни човечета. Отсреща. Но не забравяйте нещо много важно. Аплодисментите могат да се превръщат в домати.

 

 

Радослав Бимбалов

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024