Коментари

Адв. Емил Василев: Май накрая доц. Мангъров все пак ще се окаже прав

Адв. Емил Василев: Май накрая доц. Мангъров все пак ще се окаже прав

 

acd0c9a2b06e419baab0911be5e86f5a

 

 

Май накрая доц. Мангъров все пак ще се окаже прав. Според някои учени /виж публикация на страницата на Илиян Василев/ ваксините са главна причина за непрестанните мутации на Ковид 19. Т. е. ако нямаше световна кампания за ваксиниране вирусът отдавна щеше да е минал, да си е заминал и да сме го забравили.

 

 

Ваксините го поддържат в активно състояние и му дават време да мутира, тъй като огромен брой реципиенти са изградили имунитет без да са преболедували. Това по косвен начин поддържа висок броя на хората, които не са преболедували и не са ваксинирани.

 

 

 

Не изключено по този начин след време да се появи някоя особено опасна мутация на Ковид 19, която наистина да застраши човечеството.

 

 

Никой обаче не е в състояние да отговори на въпроса дали световната ваксинационна кампания трябва да продължи или е по-добре да бъде прекратена.

 

 

Дали пък вече вирусът не е изградил такава способност за самоусъвършенстване чрез автомутации, че вече да не подлежи на никакъв контрол. Ако е така, най-застрашени ще бъдат хората, които не са ваксинирани и не са преболедували и обратното, най-малко застрашени ще бъдат хората с естествен имунитет на база преболедуване.

 

 

Накрая май „печеливши“ ще се окажат хората, които отказаха да се ваксинират, преболедуваха и оцеляха. Останалите да му мислят.

Емил Василев

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024