Политика

Главчев май се издаде за кандидат-президента на ГЕРБ: Спирам дотук, за да не кажа нещо повече!

Главчев май се издаде за кандидат-президента на ГЕРБ: Спирам дотук, за да не кажа нещо повече!

980x551_1510990956

 

 

 

 

 

„А ако говорим за промяна просто така, като някакво клише, то видяхме в последните месеци какво се случи. Ако това е лицето на промяна, но това го осъзнаха и тези, които говориха за промяна, и затова сега предложиха едно по-симпатично лице на промяна в лицето на проекта „Продължаваме промяната“.

 

 

 

 

Ако се сещате през 70-те години на миналия век имаше напън да се прави „социализъм с човешко лице“. Това, което сега се случва, ми прилича на опит да се придаде „човешко лице“ на промяната.

 

 

 

 

Това ще се случи толкова, колкото се случи и „социализмът с човешко лице“!“ – това заяви в „Беновска пита“ Димитър Главчев от ГЕРБ, бивш председател на 44-ия парламент.

 

 

 

 

Димитър Главчев отговори, че една промяна може да бъде и към по-лошо, затова ако говорим за промяна, трябва да се уточни, че тя трябва да бъде към нещо по-добро и това да се усети от българските граждани.

 

 

 

 

Той обясни, че има няколко кандидатури, които се обсъждат за кандидат- президентската двойка на ГЕРБ. А днес приключват и номинациите на районните организации. Тези номинации ще постъпят в централата, след което Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще ги обсъди и ще се реши.

 

 

 

 

 

„Знаете, че г-н Борисов обича изненадите, така че нека да изчакаме още. Иначе Димитър Николов е много стойностна кандидатура, един от най-успешните кметове на ГЕРБ, за да не кажа нещо повече, така че дотук!“, каза Главчев.

Политика

More in Политика

кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024
запрянов

Военният Запрянов: Oт стратегически интерес за България e Украйна да победи, Русия е заплаха за нашата сигурност

април 15, 2024
левон

Хампарцумян: Войните стимулират технологичното развитие и по-бързия индустриален растеж

април 15, 2024
елена п

Елена Поптодорова екзалтирано от САЩ: Подкрепата за Израел е споделена и непоклатима

април 14, 2024