ИНЦИДЕНТИ

Десетина „мъже“ обградиха Мис Тийн в Пловдив и я заляха с неприлични предложения… ВИДЕО

Десетина „мъже“ обградиха Мис Тийн в Пловдив и я заляха с неприлични предложения… ВИДЕО

desetina-mazhe-obgradiha-mis-tiin-450

 

 

 

Мис Тийн Вени Савова се свърза с редакцията на Glasnews.bg, за да разкаже за една грозна история, случила се с нея в Пловдив. Пловдивчанката, която не обича да дава интервюта и избягва медиите и всичко, което би провокирало хората да говорят за нея, този път реши да разкаже за случилото се, за да накара хората да се замислят. По-специално мъжете, които си мислят, че насила и с пари могат да привлекат женското внимание към себе си.

 

 

Предлагаме ви разказа й, а изводите оставяме за вас:

 

„Случката се разви в градската градина на центъра. Бях с приятелка, на една от пейките в парка. По едно време, не знам откъде се появиха, дойдоха група млади „мъже“. Единият от тях каза, че съм много красива и ме е гледал отдалеч. Благодарих му. На този етап вече бяха обградили пейката. След което поиска да се запознаем.

 

 

Казах, че не желая и ако може, да ме остави, защото водя важен разговор. Е, не ме остави. Продължи да говори. Ситуацията ескалира до „за каква се мислиш ти, че да не искаш да се запознаеш с мен“ и коментар на друг от „мъжете“, че знаел коя съм и можел да ме купи. След което започна да парадира с пари и да ми показва колко банкноти по 100 лв. има в портфейла си. Типичната простащина.

 

 

След това аз пак казах да ме оставят, те не пожелаха. Била съм с много високо самочувствие, заради това, че нямах интерес към тях. Реших, че вместо да задълбавам в безсмислени дискусии с такива хора, би било по-удачно да стана и да си тръгна. Дори ги попитах как са решили, че харесвам мъже. Това обаче по абсолютно никакъв начин не ги спря. Продължиха да крещят след мен, сексуални изказвания, които всеки може да се досети какви са били.

 

 

С приятелката ми се преместихме на друга пейка. Малко по-късно същите индивиди отново се появиха. Но този път реших да пусна клип на живо във Фейсбук, защото знаех, че ако просто заснема нормално видео, можеха да ми вземат телефона и да го изтрият.

 

 

Друго си е на живо. Останалата част се вижда на видеото. Реплики, които не искам да повторя и ще оставя да видите сами. Опитаха се да вземат телефона от ръката ми, но го издърпах. Да подчертая, че наоколо нямаше абсолютно никого, нито охранители на парка, нито хора близо до нас.

 

 

Това, което ме шокира, са няколко неща. Как по абсолютно никакъв начин не съм провокирала мъжко внимание. Бях с горнище и панталон, причината не е била начинът, по който съм била облечена (защото в много случаи жените, които се обличат разголено и провокативно, малко или много си просят това мъжко внимание, но ситуацията не беше такава). Явно е достатъчен фактът, че съм жена, в парка, за да дойдат и да се държат по този абсурден начин.

 

 

Нима е нормално да кажеш на някого, че нямаш интерес и той да ти навлиза в личното пространство, да ти обяснява колко пари има, да ти казва, че не си по-умна от него, без дори да те познава и най-вече да изтъква това, че едва ли не „знае коя съм“. Коя съм? Нужно ли е отново да се налага да излизам с охрана?

 

 

Подчертавам „налага“, защото не желая някакви хора да ми дърпат телефона и да ми се бутат в лицето, когато просто съм излязла навън. И по принцип, когато нещо подобно се случи и им кажа, че нямам интерес, те се отказват и си тръгват. Но както виждате, има ги и тези – невъзпитаните, ненормалните и нетактичните.

 

 

Тук дори не става въпрос за някакъв определен тип жени, не деля жените на „красиви“ или „грозни“, защото в тъмното, от далече, едва ли виждат точно как изглеждам. Далеч не съм човекът, който да се самоопределя за „красив“, а и моята самокритичност не би ми го позволила, но това ли е начинът да заговориш жена?

 

 

 

Като десет човека дойдат и настояват да се запозная с тях и да „излезем на кафе“? Не, благодаря. Предпочитам да съм сама, с приятелката си, водейки смислени диалози, отколкото на кафе с идиот, който да хвърля пари по мен, буквално.

 

 

Надявам се и съм сигурна, че това ще достигне до въпросните „мъже“ и искам да попитам следното: майките ви биха ли били горди с това, в което сте се превърнали? На това ли сте научени? Кавалерството съществува ли и каква е вашата дефиниция за адекватен диалог с дама? Моят баща ме е възпитал, че жените трябва да се ценят и уважават, а не да се третират по този начин. Защото аз лично не мисля, че хора като тях, някога биха имали смислени отношения с жена, която си знае стойността“, завършва разказа си пловдивското момиче.

 

 

glasnews.bg

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024