Политика

Караянчева още нарича Борисов премиер

Караянчева още нарича Борисов премиер

цветаbig_screenshot_81_

 

 

Не само за Ананиев, но и за Караянчева Борисов още е премиер, предаде Евроком

 

 

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на Перперикон, заедно с други членове на ПП ГЕРБ. Цвета Караянчева от ГЕРБ също е в челна роля на събитието.

 

 

Проф. Николай Овчаров също присъства на акцията на ГЕРБ. Професорът подари на Бойко Борисов и свой труд и отново каза, че благодарение на помощта на Борисов 6 обекта от културния туризъм в България са били възстановени и отворени за туристи, като се похвали, че „Нешънъл Джиографик“ идват да снимат на Перперикон.

 

 

За първи път пиарът на Бойко Борисов Севделина Арнаудова коментира скандала с главния прокурор Иван Гешев във връзка с чата „Pi Ar Sevi Boiko“.

 

 

„Не крия, че познавам главния прокурор Иван Гешев. Имали сме много съвместни акции заедно, например за контрабандни цигари“, каза тя.

 

 

На въпрос за чата с главния прокурор Иван Гешев, пиарът на Борисов каза, че има комуникация и с Мая Манолова, и с Радев и с жена му Десислава Радева дори. „Всички си обсъждат случващото се в парламента и е нормално да познавам всички“, допълни Арнаудова.

 

 

Борисов пък попита защо не се говори за торбичката на Пламен Узунов и се пошегува: „Казах й вече да не си пише с други мъже и само на мен да ми праща емотиконки. С Мая Манолва може, защото и аз съм си чатил много с нея“.

 

 

 

Накрая на посещението Бойко Борисов се снима със симпатизанти на ГЕРБ, а Цвета Караянчева ги организира с думите: „Всеки, който иска да се снима с премиера да дойде насам“.

 

 

 

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024