ОБЩЕСТВО

Лекар проговори за пръв път за починалия певец Ангел: Каза ми – 6 дни се лекувах вкъщи, две болници отказаха да ме приемат

Лекар проговори за пръв път за починалия певец Ангел: Каза ми – 6 дни се лекувах вкъщи, две болници отказаха да ме приемат

 

big_6

 

 

Излязоха нови подробности за смъртта на поп-фолк певеца Ангел.

 

 

Проверки след внезапната смърт на поп-фолк певеца Ангел. Както Блиц съобщи, изпълнителят почина след усложнения от Ковид-19.

 

 

За Βulgaria ON AIR директорът на 5-та градска обяви каква е причината изпълнителят да бъде преместен от едно лечебно заведение в друго.

 

В края на лятото, когато здравните власти обявяват, че отново затягат мерките и затварят нощните заведения в социалните мрежи, поп-фолк певецът изразява своето възмущение за рестрикциите.

 

„Тука за 2 години колко дискотеки съм обиколил, в колко места съм пял, не ме е хванало нито от дискотека, нито нищо. Аз докато работих в дискотека не ме хвана вирусът, а ме хвана когато ни затвориха. Тогава се заразих, а не от дискотеките“, казва тогава, починалият онзи ден Ангел.

 

Вирусът, с който вече повече от година целият свят се бори, поваля и поп-фолк певеца. Така започва лутането от болница в болница, където Ангел търси вариант да бъде хоспитализиран. Неотлъчно до него е и годеницата му Христина.

 

„В две болници отива, казва че е болен и не искат да го приемат, изобщо не ги интересува. Защото нямал в момента положителен ПСР тест, това ми го казва той.

Остава вкъщи 5-6 днr и накрая се съгласяват в само 5-та градска“, каза годеницата на починалия певец Христина Пейкова.

 
Така на 14 септември Ангел е приет в 5-та градска болница с двустранна пневмония.

 

„След направен преглед, консултация и рентгенография е установена двустранна, тежка, напреднала бронхопневмония и веднага е бил приет в Ковид отделението. След назначената терапия е имало известно подобрение, но рязко се е влошил на 23 септември сутринта“, каза директорът на директор на 5-та градска болница д-р Борил Петров.

 

Въпреки първоначалното подобрение, сатурацията на изпълнителя пада. Затова от здравното заведение решават пациентът да бъде преместен в друга болница. 

 
„Това е принудило нашия екип той да бъде приведен в болница, в която разполагат с интензивни легла, ако се наложи да бъде интубиран“, уточни д-р Борил Петров.

 

Според годеницата на Ангел, новото лечение не е дало резултат.

 

„Слагат го на кислород, който е на макс. Той ми казва, че това не му повлиява добре и гърлото му гори. Аз звъня в болницата и питам това нормално ли е. Те ми обясниха, че от кислорода лигавицата изсъхва. Аз им казах, че той не може да диша, а те ми отговориха, че това, едва ли не, не ги интересува“, разказва още Христина Пейкова.

 

От ИСУЛ заявиха, че са направили вътрешна проверка. Направените анализи на лечебното заведение не са открили нарушения.

 


ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024