ОБЩЕСТВО

Обиден: Зуека изненадващо цъфна в bTV и разкри подробности за новия си живот

Обиден: Зуека изненадващо цъфна в bTV и разкри подробности за новия си живот

 

zueka-slavi-trifonov_0

 

 

 

Не мога да разбера как не им писва на хората да ме коментират. Живейте си живота. Това заяви в ефира на bTV артистът Васил Василев –  Зуека, който реши да се премести извън България.

 

 

„Затова съм на тоя свят аз – да си живея живота, да си правя удоволствие, да правя това, което обичам и мога. Не съм беглец, бе хора. Живеем в ЕС всички, просто си взех къща на друго място. Това е всичко“, каза той.

 

 

„Децата са супер, още спят. Имаме разлика във времето, това са нормални неща. Снощи имаше празници тук и джангъри по улиците“, заяви още Зуека.

„Стефан започна училище на новото място и всичко върви добре“, разказа Василев.

 

 

Той не пожела да разкрие къде точно се намира. „Тези, които трябва да знаят, знаят“, добави шоуменът.

 

 

Зуека призна, че повече от 4 години е обмислял това решение. „Все пак се случи малко по-рано от предвиденото“, заяви артистът.

 

 

„Ние не сме сложили хикс на страната. Нещата в България не са се променили много за 31 години. Това е една от причините. Дъщеря ми вече си хвана горе-долу хляба в ръцете. Малкият е твърде малък и искам за него да има друго бъдеще“, каза той.

 

 

Васил Василев призна, че мечтае детето му да има спокойно бъдеще: „Не искаме да мислим как ще се променя закона всеки ден с едно разписано листче хартия. Конкретният повод да решим това сега е икономическата ситуация в Европа. Мислехме това да стане по-нататък, но така“, заяви още артистът.

 

 

 

Той не пожела да коментира хейтърите си. „Аз не съм беглец, живея в ЕС, пак го казвам. Имаше много обиди в коментарите по мой адрес. Свикнал съм с подобни неща, махнал съм с ръка и продължавам напред“, добави Василев.

 

 

Артистът призна, че много хора са се опитали да го спрат, но решението е било взето семейно. Той е категоричен, че не съжалява, че се е преместил.

 

 

„Тук се чувствам сигурен и спокоен. Приятно ми е, когато отивам до магазина и непознати ме поздравяват. Имам познати хора тук“, добави той.

 

Блиц

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
Доц._Андрей_Чорбанов_6274957821127726242_2408442630338807554_original

Проф. Андрей Чорбанов: Ваксината срещу коклюш не е за възрастни. Крие риск от тежки нежелани реакции

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
php1gkx09_559x345

България пред епидемия от коклюш: До месец болните ще бъдат най-малко хиляда

април 22, 2024