Катастрофи

Руенското село Речица плаче за трите жертви на кървавата баня в Айтос

Руенското село Речица плаче за трите жертви на кървавата баня в Айтос

163159637744035

 

 

 

32-годишната Фатме – съпруга на загиналия водач и двете деца, отказала хоспитализация

 

 

 

Руенското село Речица е в траур след тройната смърт, причинена от тира убиец в Айтос. Жертвите са пътували към дома си в населеното място, когато са пометени от товарния автомобил, зад чийто волан е бил 33-годишния бургазлия Валентин Вълчанов. Настанен е в реанимацията на УМБАЛ-Бургас с политравматизъм, множество фрактури и опасност за живота.

 

 

При влизане в Айтос откъм Руен шофьорът не е видял легналия полицай на пътя, чиято роля е колите да намалят скоростта. Товарният автомобил е подскочил и навлязъл в насрещната лента. В обратната посока се е движел семейният джип Волво, управляван от 32-годишният Нури Джелил.

 

 

В колата с него са били съпругата му Фатме (32 г.) и двете му деца – момченце на 9 г. и момиченце на 6 г. Тирът, пълен със зърно, ударил странично джипа. Вследствие на удара двете превозни средства се блъснали първо в мантинела, изхвърчали в градинката и се забили в няколко дървета.

 

 

Ударът е бил толкова жесток, че лекият автомобил буквално е съсечен на две след удара в мантинелата и дървото. Нямало е никакъв шанс за возещите се на задната седалка деца, както и за баща им Нури. Тялото му е раздробено, крайниците са разкъсани.

 

 

Момченцето Джелил е намерено на задната седалка. То е било притиснато от ламарините на разцепената кола, а момиченцето Айфер е изхвърчало на 5-6 м настрани.
И тримата са починали на място.

 

 

Майката на децата и съпруга на загиналия шофьор – 32-годишната Фатме, по чудо е оцеляла почти невредима от жестокия сблъсък. Снощи тя е откарана с травми в УМБАЛ-Бургас, но няколко часа по-късно е отказала хоспитализация и се е прибрала у дома.

 

 

До нея в момента са най-близките й. 32-годишната жена е в шок и на успокоителни от трагедията.

 

 

Семейството снощи е било на гости при роднини в айтоското село Чукарка. Малко преди 21 ч. потеглят към дома си. За последно заедно.

 

 

 

„Трагедията е огромна за цялото село, не само за близките. Семейството бе пример за сплотеност. Нури и Фатме оглеждаха с много любов двете си дечица, четиримата бяха неразделни. Много жалко, Господ да дава сили на Фатме да преживее тази трагедия“, казаха съседи на младото семейство от село Речица.

 

 

Семейството е известно не само в Руенско, но и в Айтос, където има цех за преработка на животински отпадъци. Сюлейман – бащата на Фатме, е собственик на семейния бизнес, но дъщеря му и зет му са взимали дейно участие. Фирмата работи с чужди клиенти – изпраща готовата продукция към Западна Европа, споделиха запознати.

 

 

 

Очаквайте още подробности!
 

Флагман

flagman.bg

 

Катастрофи

More in Катастрофи

171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
катастрофа

Мъж е с опасност за живота, след като пиян и дрогиран шофьор блъсна колата му в София / СНИМКИ

февруари 4, 2024
avtobus-blasna-zhena-trotoar-i-124

Тежка катастрофа с автобус 94 в София – блъсна жена на тротоар и дипломатическа кола / СНИМКИ

януари 16, 2024
владая

Тежка катастрофа между три коли край Владая, полицаите вадят заклещена жена

януари 14, 2024
170395177682495

Трагедия: Жена загина в Сунгурларско след удар в дърво, двете й внучета са тежко пострадали

декември 30, 2023
170360941615598

Черна Коледа: Стана ясно кое е загиналото момче в тежката катастрофа край Враца, единствено дете в семейството

декември 26, 2023