Коментари

Стефан Гамизов: Лъжите на Борисов за тока и газа! Каква е истината?

Стефан Гамизов: Лъжите на Борисов за тока и газа! Каква е истината?

gamizov2
Да цитирам Бойко Борисов в поредните му лъжи и да дам някои пояснения, за да не се приемат така безкритично тези негови думи: “Всичко поскъпва със стотици проценти – токът с 300%, желязото с 200%, газът със 160%, дървата с 80%. И никакви мерки не се взимат. Това е промяната?”
Електроенергията в България е толкова скъпа и не е с 300%, защото:

1. Енергийната борса се манипулира от хора свързани и неуволнени от служебното правителство, защото ГЕРБ и ДПС направиха специално законодателство, за да ги “бетонират” на позициите им в държавната енергетиката.

 
2. Шефовете на държавната НЕК, които са хора на ДПС умишлено извадиха от търговско опериране с умишлено довеждане до техническа разруха ПАВЕЦ “Чаира” след отказ да им бъде даден рушвет от построилите централата японци, за да могат да манипулират цените на електроенергията през деня и да не може да се балансира система през ноща в резултат на което да се предизвикват разрушително високи цени пълнещи ГЕРБ-ДПС/санкционирани от САЩ джобове за около 300 милиона евро на година.

 
3. Всичко в енергетиката се контролира от ГЕРБ/ДПС/санкционирани от САЩ. Всички шефове са техни назначения.

 

 

За всяко нещо в енергетиката са виновни само ГЕРБ/ДПС/санкционираните от САЩ, както може и донякъде оня бивш лидер на Средна Европейска Класа, партията влязла в коалицията на Василев и Петков, който заедно с Халил Летифов (пак да кажа реален министър на енергетиката) по времето на ГЕРБ/ДПС управляваха държавната енергетика в Марица Изток.

 
Желязото е поскъпнало не с 200%, а с 300%, но това е в световен мащаб и не са виновни дори ГЕРБ и ДПС за това, макар да не съм прав напълно и ще обясня, защо и как по-долу.

 
Газът е поскъпнал в Европа с 350%, а не 160% (когато му е удобно на Борисов намалява процентите на своята вина), защото благодарение на Меркел и Борисов, Газпром установи със Северен Поток 2 и Турски Поток пълен ценови монопол.

 

 
Борисов носи пряка и непосредствена съвиновност за цените на природния газ не само в България, а в цяла Европа.

 

Това е забележително постижение за стотици милиарди евро, които ще се натрупат от злоупотреба на руската диктатура с цената на газа за човек от Банкя, който определя себе си, да кажем не с неговите думи, че Фейсбук ще ме блокира, като семпъл човек.
Добре е да сподели, какъв процент получава от Газпром за участието си в тази военна хибридна енергийна война срещу Европа.
Ако не получава такъв процент, значи просто е предател с Турски Поток, а не е било за корупция, което е по-лошо от гледна точка на текстовете по НК, защото е съдействал на военна енергийна хибридна операция на руската диктатура срещу България, българите и ЕС, както и Балканите и Европа като цяло.

 

 

Когато дойдат тази зима сметките ви за парно и ток, носете ги на Борисов и ги пращайте, пак ще кажа в германското посолство също.

 
Цената на дървата се определя от “горската мафия”, а тя се контролира само от ДПС и е създадена от ДПС.

 
Малко е смешно да говорим за дърва и монопол на Газпром, но така ги е подредил нещата Борисов.
Или в заключение може да кажем, че цялото зло с повишаване на цените е дело на ГЕРБ и ДПС, ако изключим желязото, което е дело на Китай ????????, но пък Китай е много спомогнат от ГЕРБ в лицето на Кристалина Георгиева, както разбрахме от разследването срещу нея и Симеон Дянков, които и двамата са ГЕРБ достижение, a ГЕРБ е само Борисов.

 

 

Но едно е без всякакви съмнения!

 

 

Борисов не е прав да определя себе си като “семпъл” човек, макар да се нарича с друга синонимна обидна дума! Той е световен играч на терена на твореното зло от руската диктатура и китайските комунисти, когато се съберат фактите!

 
Българите са косвени жертви подложени на руски газов ценови геноцид, който се превърна в геноцид в резултат на тяхната бедност, която пък е толкова голяма в резултат на 12 години ГЕРБ/ДПС/санкционирани от САЩ за корупция и със злоупотреби терор на същите за милиарди, което направи българите най-бедни в ЕС, а България в топ световната класация на най-корумпираните държави!

 
Каквото е могъл, Борисов е помогнал на диктатурите в Москва и Пекин, а помогнатото е много! Световен шампион е Борисов!

 
За съжаление обаче тича върху писта от мъртви, бедни и смазани от управлението му българи!

 

Стефан Гамизов

 

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024