Политика

Слави за проф. Костадин Ангелов: Много достоен и свестен мъж

Слави за проф. Костадин Ангелов: Много достоен и свестен мъж

 

991-ratio-slavi-trifonov

 

 

Много достоен и свестен мъж. Такова мнение изразява Слави Трифонов за проф. Костадин Ангелов в последната си книга „За мен е чест“.

 

 

 

От неговите думи става ясно, че бившият здравен министър е бил лекар на риалити шоуто „Сървайвър“, по времето, когато продуцентската компания на Трифонов 7/8 и неговият екип реализираха предаването, пише Tribune.bg.

 

 

 

Слави Трифонов от години има остра позиция спрямо ГЕРБ и управлението на Бойко Борисов. Любопитна подробност е, че в последната си книга лидерът на „Има такъв народ“ се изказва доста ласкаво за проф. Костадин Ангелов, който беше здравен министър в последния кабинет на Борисов. Бившият директор на „Александровска болница“ беше подложен на критики от екипи на Трифонов по време брифингите на Националния оперативен щаб /НОЩ/ за борба с коронавируса.

 

 

 

 

Ето какво пише Трифонов в книгата си „За мен е чест“, която е своеобразна ретроспекция на последните 15 години от неговия творчески и личен живот:

 

 

„На финала на „Сървайвър“, който снимахме вече в София, се случи един трагичен инцидент. В самото начало на предаването бащата на един от участниците получи тежък инфаркт. Бащата на Андрей, който беше летец на хеликоптер и изключително свястно момче. Изнесохме баща му извън залата, оказахме първа помощ. Веднага извикахме лекаря, който беше с нас на „Сървайвър“ – Коцето Ангелов. Сега той е шеф на Александровска болница. Много достоен и свестен мъж“.

 

 

 

Политика

More in Политика

big_6313

Сачева: Ако управлявахме ние, щяхме да предложим минималната заплата да е 720 лв.

декември 4, 2021
big_6310

Депутат от ГЕРБ се закани на Петков: Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази

декември 4, 2021
снегорин-1024x683

Парите за зимно почистване на София са привършили още през септември

декември 4, 2021
big_12612

Асен Василев с леден душ за пенсиите на много пенсионери

декември 4, 2021
big_2ad6

И доц. Мангъров влиза в парламента, но не като депутат

декември 4, 2021
big_4

Овчаров: Хвърлянето на неподготвени хора в политиката води до трагични резултати

декември 4, 2021