Борисов в храма „Рождество Христово“: За пет дни са умрели 500 българи

Spread the love

 

510888da5f9d4fcd8b3e7f46359100d5

 

 

Бойко Борисов е на съботно посещение в Шипченския манастир.

 

 

Лидерът на ГЕРБ стартира предизборната кампания в храма „Рождество Христово“ край Шипка.

Старозагорският митрополит Киприян отслужи тържествен водосвет.

 

 

 

Исках да покажа на младежите, че ние малко говориме и много правиме…Само за 5 дни са умрели 500 българи….Четете..не само Винету…четете законите“, заяви бившият премиер.

 

 

 

След молебен свещениците благодариха на Борисов за помощта, която е оказал за реставрацията на храма и други църковни обекти.

 

 

 

„Искам да предам на колегите от „Да България“, които се имат за най- големите пазители на закона, но всъщност, когато касаят други. Разговарял съм с нашите представители на избирателна комисия.Само 4 човека в избирателната комисия са от ГЕРБ. Христо Иванов и Атанасов да знаят, че утре когато взимат решения 4 гласа ще имат от ГЕРБ да могат да се явят на избори. Те трябва да си спонсорират провала на политиката, която водиха 6 месеца. Половин милиард лева изхарчиха за избори, само за 5 дни са умрели 500 българи. Това доведе политиката на Румен Радев и Кацаров.“, каза Борисов .

 

 

 

Относно плана за възстановяване, Борисов се възмути защо е трябвало толкова да чакат, „защото за това време те вкараха свои лобистки интереси. Една от лошите новини, за които спомена Борисов е изваждането на санирането, което вече ще се прави със съфинансиране.

 

 

 

„Вместо да си обновим блоковете, ние тези пари ще ги дадем за батерии и солари“, възмутен е бившият премиер. Следващото лошо нещо, за което говори Борисов е, че са извадили напоителните системи.

 

 

“ Не знам кое е успешно на това служебно правителство на Радев? Аз се учудвам на наглостта им. Три дена се занимавах как се подписва пълномощно, за да връчим на нашите хора и да могат да си регистрират листите. Какво тогава искат „Да, България“? Просто сме по-добри от тях“, заяви той.

 

 

 

Вижте подробности във видеото.

 

Ние малко говориме и много правиме, обобщи бившият премиер

Ние малко говориме и много правиме, обобщи бившият премиер

 

Дунав мост