ОБЩЕСТВО

Д-р Илиев от Берн изпепели Кацаров, Мангъров, Първанова и Чорбанов с тези думи

Д-р Илиев от Берн изпепели Кацаров, Мангъров, Първанова и Чорбанов с тези думи

лиевscreenshot179183

 

 

Когато болниците се претоварят, пациентите да търсят помощ от Атанас Мангъров, Антония Първанова и Андрей Чорбанов. Това написа в профила си във Фейсбук д-р Аспарух Илиев, експерт по безопасност на ваксините, пише Burgas24.com.

 

 

Ето и целия му пост:

 

 

„При претоварени болници и липса на свободни места в ковид отделенията, мисля, че е редно да се търси помощ от Истински Български Лекари като д-р Мангъров, Първанова и Чорбанов (нищо, че не е лекар, за публиката е лекар).

 

 

Първият ще Ви консултира само срещу 200 лв и при неприятен изход ще Ви успокои с аргумента, че близкият Ви е „суха съчка“.

 

 

 

Втората ще обясни, че е експерт по обществено здраве и ще разясни, че е добре да не сте сложили ваксина на близкия си, защото ваксините не помагат, още по-малко на починали. Третият ще Ви развесели с бикини на лицето (все пак смехът е здраве), току виж излекувал близкия Ви със смях, а може и да помоли за доброволен финансов принос към разработката на българска ваксина за Ковид, след като сте пръснали хиляди за лекарства, какво са 500 лв за Андрей Велики.

 

 

 

В това време стотици лекари и сестри в интензивните сектори (такъв, какъвто Мангъров няма в отделението си) са с бърнаут, с недоспиване, депресия, с обострени болести, а много и вече не между нас, опитвайки се да спасяват болни. Започна да ми идва до гуша от посредствености и търгаши, на които посредствената публика ръкопляска.

 

 

 

И не забравяйте – първият е в предизборната листа на АБВ, а третият в листите на ИТН. Могат да Ви лекуват и по партийна линия.

 

 

Послепис: Със сигурност и д-р Кацаров също би се намесил, все пак на него принадлежи революционното медийно откритие заедно с един патолог от Варна, че се умира с Ковид, а не от Ковид. Неговата позиция, обаче, е променлива, предвид времето и служебните ангажименти“.

 

Burgas24.com

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024