Политика

Защо му е трябвала офшорка на Младенов? Какво ще каже Борисов за своя кумец?

Защо му е трябвала офшорка на Младенов? Какво ще каже Борисов за своя кумец?

кумец660_b59f69df929ac9390cd3bdced16e6ccb
Не е изненада, че от досиетата „Пандора“ излязоха имената на политици. Но ме изненада, че един от тях е Николай Младенов. Истината е, че той никога не се е занимавал с бизнес. В света на бизнеса е въпрос на избор да имаш подобни сметки.
Но човек, който е бил винаги депутат, министър, на държавна служба и заплата, да има офшорна сметка, е меко казано странно. Това каза пред Фрог нюз бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев.
Той допълни още:

„Не мога да кажа, дали това е законно. Той дълги години  Младенов бил на служба с високо заплащане. Може някой адвокат да го е посъветвал, че така ще плаща по-малко данъци.

 

 

Много е интересно защо е имал тази офшорка. Ако си бизнесмен, да кажем, че е нормално да забравиш някоя от фирмените си сметки. Но той не е бизнесмен. Колко още офшорни сметки е имал Николай Младенов, че да забрави за тази?!

 

В България моралът е твърде разтегливо понятие. Но Младенов трябва да обясни повече за тази офшорна сметка. Защо изобщо му е била необходима? Не зная дали е имал фирма на свое име.

 

 

Какво ще каже сега неговият кум Бойко Борисов за своя кумец?! Според мен той мълчи, защото няма какво да каже първо за себе си. Би трябвало да се продължи това разследване. Следата безспорно е много интересна“, допълни още той.

 

Фрог нюз

Политика

More in Политика

Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024