Uncategorized

Измамата лъсна: Георги Братоев вкарал храната в „Игри на волята“, скандалът е огромен

Измамата лъсна: Георги Братоев вкарал храната в „Игри на волята“, скандалът е огромен

 

fb_img_1632764170980

 

 

Преди броени дни се разрази буря от негативни коментари заради най-голямата измама в историята на „Игри на волята“. Водещите на предаването разкриха как племето на Шампионите, което бе цялата седмица на реката без храна според правилата на играта, всъщност добре си е похапвало.

 

 

Бяха показани кадри как участниците си пекат наденички край огъня и мажат филии с пастет, благодарение на скрит в гората чувал, пълен с храна.

 

 

 

Капитанът на племето Александър първо се направи на ударен и отрече да са яли на корем, но после агресивно призна, че той е организирал всичко. Истината се оказа малко по-различна. „Уикенд“ пише, че в основата на измамата стои волейболната ни звезда Георги Братоев.

 

 

 

„Не ви ли се струва малко нагласено? Братоев получава травма в деня, в който екипът разкрива пред зрителите тази грозна постъпка с преяждането! Може би просто искат да запазят авторитета на национален спортист, който със сигурност не желае да разваля репутацията си. Всички много се съмняваме, че някой стои без храна със седмици! Не сме малоумни“, пишат прозорливи зрители на риалити шоуто.

 

 

Александър пое отговорност за измамата

 

 

Братоев е измислил тарикатлъка за вкарване на чували с храна. Той си тръгна от предаването изненадващо ден по-рано. Официалната причина бе раменна контузия, но зрители се усъмниха, че това е оправдание и всъщност Братоев си е тръгнал, за да не се набърква името му в позорния скандал.

 

 

 

Именно волейболистът бе най-притеснен, че ще трябва да изкара цяла седмица на реката без храна, и постоянно повтаряше, че няма да издържи и ден. „Виждали сме жена му Пламена да носи чували с храна край реката. Явно са се разбрали предварително къде точно да ги оставя“, разказват туристи, попаднали в близост до снимките на „Игри на волята“.

 

 

 

Гневни зрители засипаха профила на Братоев в социалните мрежи с въпроси и обвинения относно скандала. „Не бягам от отговорност. Съжалявам за случилото се. Аз съм един от главните организатори и си го признавам“, разкри в крайна сметка самият Братоев.

 

 

 

Източници на вестника твърдят, че това не се случва за първи път, а и в миналите сезони е имало такова нещо, но просто не са хващали измамниците.

 

Лупа бг

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023