Uncategorized

Като брат и сестра: Атанас Колев показа младоликата си майка… СНИМКИ

Като брат и сестра: Атанас Колев показа младоликата си майка… СНИМКИ

 

1920x1080

 

 

Популярният у нас рапър и победител в риалити шоуто „VIP Brother“ Атанас Колев предизвика истински фурор в Инстаграм, публикувайки изображение, на което позира пред фотографския обектив до своята майка.

 

 

 

Публикациите в социалната мрежа на изпълнителя тенденциозно събират някъде около 10 хил. харесвания, но този път присъствието на жената, дарила го с живот, му осигури два пъти повече реакции, а последователите му останаха възхитени от нейната младежка визия.

 

 

 

На снимката, заснета в Майчин дом-Варна, двамата са облечени в медицинско работно облекло, тъй като Аделина е здравен работник, а синът ѝ отдавна върви по нейните стъпки, устремен към професията на гинеколог. Дрехите, които изпълнителят носи, навеждат на мисълта, че именно в болницата, намираща се в морската столица на България, той кара своя стаж.

 

 

 

Почитателите на певеца, чиято звезда изгря на сцената на „X Factor“, изписаха множество комплименти по адрес на неговата родителка в коментарите към снимката, като повечето от тях изразиха мнение, че тя прилича повече на негова по-голяма сестра, отколкото майка.

 

 

 

„Прекрасни сте, изглежда като твоя сестра!“, „Много сте хубави!“, „Супер сте! Добре че написа, че това е майка ти“, „Страхотна жена“, „Ние помислихме, че ти е гадже“, „Ако това е майка ти, свалям ти шапка“ и „Майко… мила!“ са само част от думите на феновете му, редящи се в платформата.

 

 

 

За първи път Аделина попадна под светлините на прожекторите, когато наследникът ѝ намери място сред звездните съквартиранти в десетия сезон на риалити формата, който в крайна сметка спечели. Тогава, в свое интервю за наша медия, тя каза, че е приела участието му в предаването със смесени чувства, тъй като той е млад и неопитен, а героите в шоуто често биват манипулирани. Колева каза още, че двамата са обсъдили отправената му покана, но решението да съжителства с родните знаменитости пред камерите е било изцяло негово.

 

 

 

На въпроса дали тя е повлияла на сина си да се насочи към медицината, Аделина отговори, че изборът отново е взел сам. Тя обясни, че той е бил одобрен във всички университети във Великобритания, в които е кандидатствал, но впоследствие е преценил, че иска да бъде лекар, а не инженер – с каквато специалност е бил приет в Обединеното кралство, затова е останал в България.

 

 

 

 

Източник: Дир.БГ

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023