Коментари

Харалан Александров… дългият и мъчителен разпад на един красив ум до лакей на мафията!

Харалан Александров… дългият и мъчителен разпад на един красив ум до лакей на мафията!

haralan
Харалан Александров… дългият и мъчителен разпад на един красив ум до лакей на мафията! Това е една от най-трудно обяснимите мимикрии в публичното пространство. Мен лично ме изпълва с много тъга.
Сега ни обяснява, че проф. Герджиков не можел да си нарушава олимпийското спокойствие и академична аристократичност и да влиза в препирни.
Ма разбира се! Как ще си цапа кадифената тога с гнусотии като пачки и кюлчета, корупция, разчекната социална ножица между 2О олигарха, храненици на властта и 2 млн. бедни, овластени калинки и простаци, разкапано образование и здравна система.
А за младежите бити под колоните дали ще говори?! “Аааа, а защо не питате за младежите, които биха полицаи?”Сериозно, това беше отговорът на Харалан Александров, един от най-умните хора, които се гърчат в опит да легитимират мафията. За обикновените подлоги изобщо не говоря.
Да сме наясно… всеки, който твърди, че кандидатурата на ГРОБ ще обедини нацията, ще ни направи по-благи и смирени, ще излекува раните и ще ни даде шанс за едно ново начало… се гаври с интелекта на нацията.
Това е IQ тест за избирателя. И всеки, който твърди, че 1 чекмедже+1 чекмедже=всенародно благоденствие ни мисли за пълни ид$оти.
Аз лично не мога да понасям повече подобна гавра.
    Автор: Ирина Асиова- Диамант, фейсбук

Коментари

More in Коментари

hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024
КЕВО

ЗЛОВЕЩО ПОСЛУШАНИЕ

март 30, 2024