ОБЩЕСТВО

Всички онемяха, след като Гришо отговори на въпрос: За кого гласува в неделя?

Всички онемяха, след като Гришо отговори на въпрос: За кого гласува в неделя?

 

768x432

 

 

 

Григор Димитров е изненадал всичките си близки, след като му бил зададен любопитен и същевременно много актуален въпрос: „Гласува ли и кого подкрепи на парламентарните и президентските избори?“.

 

 

 

 

Най-добрият български тенисист, без да се колебае, отговорил с огромно чувство за хумор: „Гласувах баща ми да е президент, а майка ми – премиер“.

 

 

 

Достоверни източници на БЛИЦ, близки до Гришо, разкриха, че всъщност той изобщо не е гласувал на 14 ноември, когато народът отиде до урните за първи път да избира 2 в 1.  Няма и да го направи на 21 ноември, когато е балотажът за избора за президент на България.

 

 

Причината се крие не само във факта, че Димитров постоянно пътува и никак не е лесно да даде своя глас. Запознати твърдят, че по принцип той е аполитичен, защото от една страна не живее в България, а от друга – отдавна си е изпекъл живота.

 

 

„Аз искам моите сънародници добре да живеят. Важното е те да гласуват“, твърдял Гришо.

 

 

 

„Миналия петък и събота бяха с Лолита в Ню Йорк. След това в неделя тръгнаха за едно малко и красиво градче, което се намира на стотина километра от най-големия американски град“, разкриха близки до двамата пред БЛИЦ.

 

 

 

Онзи ден пък влюбените са кацнали на малкия карибски остров Некер, който е част от Британските Вирджински острови и с площ от едва 74 акра. Там бившият №3 в света ще бъде сред звездните участници в ежегодния благотворителен тенис турнир за професионалисти и аматьори Necker Cup. Това ще е второ участие на Гришо тук след 2016 година.

 

 

 

Надпреварата ще се проведе за 10-и път под организацията на милиардера Сър Ричард Брансън, който притежава острова. Богаташът купи райското кътче само за 180 000 долара през 1978 година.

 

 

 

 

За 3 години Бpaнcън пpeвръща ocтpoвa в един от най-луксозните ексклузивни курорти в света. Toй инвecтиpa 10 милиона дoлapa, зa дa пocтpoи ĸpacиви вили c 10 cпaлни, в една от които се гушкат Гришо и Лолита.

 

 

 

Голямата цел на турнира е събиране на средства за различни благотворителни фондации. До момента състезанието е донесло над 4 милиона долара като средства.

 

 

 

Много любопитен е фактът, че всички желаещи и поканени трябва да заплатят доста сериозна сума за участие. Тази година тя е по 95 хиляди долара на двойка, настанена на остров Некер, и 85 хиляди долара за двойка, настанена на съседния остров Москито.

 

 

 

 

Турнирът тази година продължава до края на седмицата, като останалите тенис звезди все още не са обявени.

 

 

 

Блиц

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024