Политика

Невяна Митева се хвали, че е ”майка-героиня” с три деца, но…

Невяна Митева се хвали, че е ”майка-героиня” с три деца, но…

miteva-karayancheva
Кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ Невяна Митева е майка –героиня. Тази теза се лансира широко през последните дни от медиите, които са яростни защитници на управлението на Бойко Борисов. Истината, обаче се оказва коренно различна. Две от децата всъщност са от предишния брак на съпруга й ген. Явор Матеев.

Тази съществена подробност, която по всичко личи се използва манипулационно от пиарите на Митева, ядоса хората, запознати с истината. От вчера във Фейсбук се появиха техни гневни постове, като коментарите са свързани най-вече с това, че не е коректно истината да се изкривява за политическа употреба, особено когато става дума за деца.

 

 

 

 

Родна майка на две от децата на сочената за „майка-героиня“ Невяна Митева, е Ралица Матеева. Преди години тя прави успешна кариера в България в системата на отбраната. После напуска страната и  се премества да живее в ОАЕ.

 

 

След тежки съдебни битки тя се развежда с Явор Матеев. Омъжва се повторно за индиец, с когото прави успешен бизнес в арабската страна. Твърди се, че момчето ѝ Ален живее  с майка си в Дубай, а момичето Девора е студентка в Лондон.

 

 

Никъде в изявленията си до този момент кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева не е признала това. Странно е, защо този факт се изтъква по време на кампанията ѝ като геройство. През 2017 г.  НСИ отчита, че у нас 150 000 семейства имат три и повече деца, което показва, че това не е прецедент или нещо невиждано.

 

Мигнюз

mignews.info

 

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024