Катастрофи

Повдигнаха обвинение на келеша, помлял 20 коли в София – вижте негови СНИМКИ+ВИДЕО

Повдигнаха обвинение на келеша, помлял 20 коли в София – вижте негови СНИМКИ+ВИДЕО

 

povdignaha-obvinenie-na-tiineidjara-pomlal-20-koli-v-sofia-1

 

 

15-годишният шофьор, предизвикал полицейската гонка в София, завършила с тежка катастрофа и пострадал, е задържан за 72 часа. Повдигнати са му обвинения, съобщават от Нова телевизия.

 

 

Припомняме, че вчера, около 16.00 ч. в района на Владая, при опит да бъде спрян за проверка, тийнейджърът не се подчинил на подадения сигнал, рязко ускорил скоростта и продължил да се движи по главен път Е-79, бул. „Цар Борис III“, пл. „Руски паметник“, бул. „Ген. Скобелев“, ул. „Опълченска“. По пътя ударил множество автомобили. След преследване шофьорът е спрян и задържан. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.

 

Той е обвинен и за това, че е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието се отличава с изключителна дързост.

 

Младежът е заплашен с лишаване от свобода и глоба. Той остава в ареста до 72 часа.

 

 

 

По време на преследването е минал няколко пъти на червено и е ударил няколко коли. При инцидента има трима ранени. Пробите му за алкохол и наркотични вещества са отрицателни.

 

По-рано днес Lupa.bg разкри самоличността на 15-годишния каскадьор, който при гонка с полицията в София удари много коли и рани трима човека. Безумецът се оказа от ромски произход – Мигел Ангелов, който във фейсбук се представя като ММА бияч.

 

Безумецът се оказа от ромски произход – Мигел Ангелов, който във фейсбук се представя като ММА бияч, макар че разполага с физика на балерина.

 

 

Мигел е залял стената си с клипове, на които шофира лъскаво ауди под акомпанимента на дива чалга. Проверката ни показа, че бащата на Мигел се казва Иван Ангелов. Колата, с която ненормалникът се опита да избяга от ченгетата, е регистрирана на 26 юни, оттогава датира застраховка „Гражданска отговорност” към „Лев Инс”.

Не е ясно дали застрахователят ще поеме някаква част от щетите, причинени при опита за бягство на Мигел Ангелов, в казуса се наместват много фактори, обясни наш източник.

Ромът потресе София вчера, след като трима души пострадаха при тежка катастрофа на кръстовището на „Опълченска“ и „Цар Симеон“ в центъра на столицата.

До мелето се е стигна след гонка с полицията. Ранените са приети в „Пирогов“. Безумието стана около 16,30 ч., когато Мигел не спрял на полицейска проверка. При бягството си невръстният ром без шофьорска книжка удари джип и бус на „Опълченска“. Там са блъснати общо 6 превозни средства, сред които и два автобуса.

 

По време на преследването с патрулката, започнало от Владая, циганинът ударил общо 20 коли, преди да бъде спрян и арестуван. В района на катастрофата се изсипаха няколко патрулки и линейки, както и една кола на Пожарната.

 

 

Когато му поставили белезниците, ченгетата открили, че шофьорът, предизвикал незапомнената гонка в София, завършила с тежка катастрофа и пострадал, е едва 15-годишен.

 

 

„Колегите в района на село Владая забелязват лек автомобил, който не е спрял на пешеходна пътека, и едва не е ударил пешеходец“, разказа в ефира на „Здравей, България“ главен инспектор Тони Славеев от СДВР.

 

 

По думите му водачът не е спрял на звуков сигнал и полицейска палка и се е опитал да избяга, започвайки гонка с органите на реда.

„Водачът преминава на червено през над 10 големи кръстовища в столицата. Удря 12 автомобила, включително патрулка. Шофьорът е задържан в Трето районно управление. В кръвта му не са открити алкохол или наркотици. Той обаче е неправоспособен“, допълни инспектор Славеев.

 

 

Видеото с зверското шофиране с 215 км/ч на неправоспособния Мигел ТУК

 

 

Лупа бг

lupa.bg

Катастрофи

More in Катастрофи

171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
катастрофа

Мъж е с опасност за живота, след като пиян и дрогиран шофьор блъсна колата му в София / СНИМКИ

февруари 4, 2024
avtobus-blasna-zhena-trotoar-i-124

Тежка катастрофа с автобус 94 в София – блъсна жена на тротоар и дипломатическа кола / СНИМКИ

януари 16, 2024
владая

Тежка катастрофа между три коли край Владая, полицаите вадят заклещена жена

януари 14, 2024
170395177682495

Трагедия: Жена загина в Сунгурларско след удар в дърво, двете й внучета са тежко пострадали

декември 30, 2023
170360941615598

Черна Коледа: Стана ясно кое е загиналото момче в тежката катастрофа край Враца, единствено дете в семейството

декември 26, 2023