СВЯТ

Тръмп: Байдън заспа, защото не го е грижа за „измамата глобално затопляне“

Тръмп: Байдън заспа, защото не го е грижа за „измамата глобално затопляне“

 

big_big_1e42

 

 

В световните медии се появиха кадри с американския президент Джо Байдън, който твърде дълго стои със затворени очи по време на климатична конференция COP26 в шотландския град Глазгоу, предаде България он ер.

Веднага се появиха твърдения, че президентът е задрямал, тъй като той остава със затворени очи близо половин минута. Тогава до него се приближава мъж, който му привлича вниманието. След това Байдън разтърква сънено очите си – точно за края на речта на участник в конференцията.

В своята реч на конференцията в Глазгоу американският президент заяви, че няма повече време за колебаене по климатичния въпрос или за спорове за това каква опасност грози планетата ни.

Бившият президент Доналд Тръмп използва неудобния момент и настоя, че Байдън е „заспал“, защото не може да понесе да слуша повече за глобалното затопляне. Тръмп също така се възползва от възможността да спомене поредица от други оплаквания, за които твърди, че са измама.

„Дори Байдън не издържа да слуша толкова много за измамата за глобалното затопляне, Седмата по големина измама в Америка, следвана отблизо от измамата за президентските избори през 2020 г., Русия, Русия, Русия, Украйна, Украйна, Украйна, измама за импийчмънт Номер 1, Измислица за импийчмънт №2 и, разбира се, констатацията „Без тайни споразумения“ в доклада на Мюлер“, каза Тръмп.

„Байдън отиде в Европа, казвайки, че глобалното затопляне е неговият най-висок приоритет, а след това веднага заспа, за да го види целият свят, на самата конференция“, добави той. „Никой, който има истински ентусиазъм и вяра по дадена тема, никога няма да заспи!“

More in СВЯТ

djames-rubin

САЩ: Украйна да разкрие тежката истина за ситуацията на фронта, дори да не е в интерес на Зеленски

март 28, 2024
Алла Пугачева

Реакцията на Алла Пугачова на терора в „Крокус“ шокира руснаците

март 27, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
дъглас

Дъглас Макгрегър: ЦРУ и МИ6 са участвали в подготовката на терористичната атака в „Крокус“

март 27, 2024
борел

Жозеп Борел: Западът подкрепя Киев в полза на своите интереси, а не от любов към украинците

март 26, 2024
кулебаphp4gc0ib_559x345

Кулеба си изпусна нервите: Безсилни сме пред модернизираните руски ФАБ, дайте ни проклетите Patriot!

март 26, 2024