Коментари

Слави Трифонов към Дилов-син: Бивш ми приятелю, Любене, тъжно ми е и ме е срам

Слави Трифонов към Дилов-син: Бивш ми приятелю, Любене, тъжно ми е и ме е срам

 

big_125e3

 

 

„В парламента за председател на Комисията по култура и медии са избрали Тошко Йорданов. А Любен Дилов-син си е направил самоотвод да не бъде член на комисията, защото не можел да си представи, че ще каже на Тошко Йорданов „уважаеми господин председателю“.

 

 

Преди много години имаше едно телевизионно предаване, което се казваше „Ку-ку“. То беше най-цветното, различно и бих казал – велико телевизионно предаване в постсоциалистическа България в единствената тогава национална телевизия. Аз имах честта и привилегията да бъда част от това предаване.

 

 

Както и Тошко Йорданов и Любен Дилов-син. Тогава, преди толкова много години, все съм се питал какво ли ще стане с нас после. И ето, че после отдавна дойде – аз и Тошко Йорданов сме част от „Има такъв народ“, а Любен Дилов-син е част от ГЕРБ. Между другото, преди това Любен Дилов-син беше част от СДС, а преди това беше от квотата на комсомола в „Ку-ку“.

 

 

Това написа Слави Трифонов в социалната мрежа.

 

 

 

„Но да речем, че това не е толкова важно. Така решил – така направил. Никога не съм си позволявал да говоря за бившите си колеги, камо ли пък за Любен Дилов-син. Най-цветният, най-широкоскроеният, най-начетеният, най-специалният човек, когото познавах. Сега този човек е част от политическата партия на най-цветния и начетен човек – Бойко Борисов, и не иска да каже на бившия си колега Тошко Йорданов “уважаеми”.

 

 

Животът е шантава работа, нали…?

 

 

Все си мисля, че духът на „Ку-ку“ и „Каналето“ се намира в „Има такъв народ“ и няма място в такова формирование като ГЕРБ. Но явно Любен Дилов-син не мисли така. Позволявам си да пиша тези лични думи, защото ми е тъжно и ме е срам. И в политиката, и в телевизията, хората са тези, които решават кое е важно, кое е правилно, кое е морално, кое е интересно и в крайна сметка какво трябва да бъде. Бивш ми приятелю и колега, Любене, и сега ще бъде така. Да си жив и здрав и весели празници“, пише още Слави Трифонов в личния си профил във фейсбук.

 

 

 

Коментари

More in Коментари

bogomil-bonev-e1486837869626

Кире, не настъпвай повече мотиката, защото няма да изкарате и три месеца

декември 22, 2021
markov

Николай Марков: Действайте, господин Петков! Забийте една спасителна игла на детето си.

декември 22, 2021
big_269701869_4707669109311874_3749410398592805118_n

Ал Йо се присмя на стойката на Кирил Петков: Защо е това карикатурно пъчене?

декември 20, 2021
big_big_19a5_1_

Le Monde за България: Златно момче от Харвард смени бившия бодигард с недодялана външност

декември 20, 2021
bogomil-bonev-e1486837869626

На мястото на Рашков бих започнал проверка за канал за крадени коли, в който участва…

декември 19, 2021
atanas_fu

Горанов бил жертва на автомобилната мафия. Но той не беше ли…

декември 19, 2021