Политика

Депутат от ГЕРБ се закани на Петков: Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази

Депутат от ГЕРБ се закани на Петков: Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази

 

big_6310

 

 

Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази, зарече се Петър Николов в отговор на щенията на лидера на ПП кметът на София да бъде сменен.

 

 

„Продължаваме промяната“ спечелиха тези избори и от ГЕРБ – СДС ще дадем три месеца толерантност, това каза в предаването „Седмицата“ по Дарик радио депутатът Петър Николов.

 

 

Водещата партия в нашата коалиция е ГЕРБ и не виждам да бъдем безкомпромисна опозиция, подчерта Николов, в отговор на въпрос дали ще бъдат точно такава опозиция.

 

 

Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази – така Николов коментира думите на Кирил Петков, който също бе гост в че е време кметът на София да бъде сменен.

 

 

 

 

Тежки институционални кризи прогнозира още Николов, защото според него заявките се за смяна на главния прокурор, на кмета на София.

 

 

 

Ако Бойко Рашков остане вътрешен министър, това ще е една от най-големите грешки на новото управление, подчерта още Петър Николов.

 

 

 

Той посочи, че има вътрешно разцепление в партиите на промяната и е възможно в течение на времето това да доведе до проблеми в политиката на новото управление.

 

 

 

Големият проблем на ГЕРБ е смяната на поколенията, подчерта Николов.

 

 

 

По-рано днес Петков се захвана с Фандъкова.

Йорданка Фандъкова сама осъзнава, че е време да отстъпи поста на някой, който има визия и енергия. Това заяви съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков пред Дарик. 

 

 

 

“Местната власт и промяната в нея е следващата голяма задача. Местната власт е най-близо до хората. Ако искаме хората да усетят промяна местната власт е би било начина, по който те най-бързо ще усетят”, допълни той.

 

 

 

Петков посочи, че след Нова година “Продължаваме промяната” ще започне да работи по този въпрос (местните избори – бел.ред.).

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024