Политика

Искат зелен сертификат, за да изхвърлят „Възраждане“ от парламента. Самите те не носят маски

Искат зелен сертификат, за да изхвърлят „Възраждане“ от парламента. Самите те не носят маски

kostadin-kostadinov-koaliciata-e-produkt-ot-natiska-na-sasht-1

 

Хора, които не са чели поемата „Септември“, ни наричат фашисти. Това отсъди лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

 

 

 

Тези, които искат да се влиза със зелен сертификат в парламента, внасят предложението, за да изхвърлят „Възраждане“ от парламента, увери той.

 

 

Самите те не носят маски, вметна скандалният политик.    

 

 

Във властта искаме състезание на идеи, не състезание на портфейли, заключи Костадинов. И обясни, че партията му е все по-чуваема, защото от години настоява за едни и същи приоритети и не отстъпват от тях.

 

 

 

 

„Затова и много хора се страхуваха от влизането ни в парламента“, бе категоричен шефът на „Възраждане“.

Костадинов увери, че като минат най-спешните задачи, веднага ще се захванат с демографските проблеми, които, според него са основни. Най-страшният проблем е високата смъртност у нас и най-вече детската, подчерта той.

 

 

Коалицията е продукт на външен натиск, заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод подписаното споразумение между „Продължаваме промяната“, БСП, ИТН и ДБ. По думите на Костадинов в нея влизат антагостични една срещу други партии.

 

 

Даде за пример отличаващите се като идеологии БСП и „Демократична България“. Според Костадинов се вижда крайно нежелание за коалицията именно у тях.

 

 

 

„Това е едно управление, което е назначено от американския посланик с идеята, че тук най-накрая трябва да се сложи край на тази политическа безизходица“, заяви Костадин Костадинов.

Той изрази надежда преди всичко да се постави интересът на българските граждани. В момента, в който управляващите забравят кой ги е изпратил в управлението, започва тяхното пропадане.

 

 

Не отричаме коронавируса, привърженици сме на ваксините, но това, което ни предлагат като ваксина, това не е ваксина, това е нещо в експериментален период. Не може да се каже, че зеленият сертификат дава свобода, при положение, че той налага ограничение да се ходи на работа.

 

 

 

 

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024