Коментари

Обладаната от трагизъм Деси е знак, че в ГЕРБ парите намаляват

Обладаната от трагизъм Деси е знак, че в ГЕРБ парите намаляват

714adacde9264912b02bf11f6b7e94aa

 

 

 

Доскоро Десислава Атанасова можеше да изпили нервите на всеки, който не харесва ГЕРБ и Бойко Борисов

 

 

Неграмотно-напориста и високодецибелна тя се изявяваше по всякакви теми, стига да е наредил Боса. Не знам доколко нейната лоялност се крепи на любов към партията и вожда или е по зависимост, но тя продължава да разчита на патоса, а той вече е силно износен…, пише Емил Азар в свой коментар, публикуван във FROG NEWS

 

 

 

Днес Деси цъфна в Нова тв и занарежда драматично колко в ГЕРБ били загрижени какво се случва в Държавната консилидационна компания (ДКК). Всъщност те наистина за разтревожени, защото секва паричния поток от ДКК към чекмеджетата. Ако Атанасова бе Мата Хари щеше да е наясно. А може и да е, кой знае…

 

 

 

 

ДКК бе една от „златните кокошки“ на Борисовия приятелски кръг. От лятото насам обаче нещата се променят, което несъмнено силно тревожи ГЕРБ.

 

 

 

Започна се с изваждането на „Монтажи“ ЕАД от ДКК и преминаването на фирмата към Министерството на икономиката. Структурата е била сред онези, през които минавали корупционните практики.

 

 

 

Същата компания е отговаряла за строителството и ремонта на 500 язовира, като е усвоила за това над половин милиард лева без търгове и конкурси. Резултатът: построени само 10 малки язовира, и то празни, другаде няма дори следи от ремонт.

Замразен бе и проектът за правителствен комплекс на територията на „София Тех Парк“, който също беше под опеката на ДКК. Отново милиони не поеха към чекмеджетата…

 

 

 

И други фирми бяха извадени от ДКК и това спря изтичането на огромни средства в съмнителни проекти.

Проверява се ролята на ДКК и на бившия икономически министър Емил Караниколов в опитите да се заграби военния завод „Дунарит“ в Русе.

 

 

 

Колкото и да се старае Атанасова, единственото, което постига е, да ни убеди, че ГЕРБ няма никакви аргументи в своя защита. Такива обаче – плюс доказателства, – има в изобилие за ограбването на държавата.

 

 

 

Прави впечатление, че Томислав Дончев и Даниел Митов напоследък все по-рядко се хвърлят на амбразурата, очевидно прозряли, че не могат да защитят незащитимото.

 

 

 

ДКК е посестрима на „Автомагистрали“, на Държавния ВиК холдинг и др. подобни структури, чрез които са източвани милиарди.

Скоро дори Деси ще проумее това…

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024