ИНЦИДЕНТИ

Андреа: Група момчета ме заринаха в снега и скачаха върху дробовете ми, докато не спрях да дишам

Андреа: Група момчета ме заринаха в снега и скачаха върху дробовете ми, докато не спрях да дишам

 

big_1136c

 

Попфолкпевицата Андреа втрещи феновете си, като разказа, че и тя е била пребита от група момчета преди години.

Тя направи признанието, след като видяла  клипчето с битото от други деца дете, което е претърпяло агресия в жк Лагера в София.

 

 

На разпространените в социалните мрежи кадри се вижда как група от десетина момчета и момичета бият свой връстник, като преди това го повалят на земята, подиграват му се и му нанасят тежки травми, пише „Хот Арена“.

 

 

„Току-що изгледах въпросното клипче! На него се виждат група комплексирани подрастващи, на които боят от няколко човека върху едно беззащитно момче им дава някаква илюзия, че са “велики”, че са “силни”.

 

 

 

Замислих се в какви семейства живеят тези деца. На какво ли ги учат родителите им ? Дали изобщо в главите им има дори и малка нотка на усещане за морал, за разликата между добро и лошо ? Когато бях малка, може би в 5-ти клас, аз също изживях нещо подобно. Група момчета от училище, поради факта, че много ме харесваха, решиха да изразят “любовта” си. Като ме заринаха под снега и скачаха върху дробовете ми, докато не спрях да дишам за няколко секунди. Тогава бях само 5 клас и не вярвах в правната система. Мислех си, че може би това е нормално, докато баща ми не разбра и отиде в училището.

 

 

Където свика цялото училищно съсловие от директорката до учителите, защото това се случи в самото училище. Разбира се те не чувстваха никаква вина. Докато след една година, една от приятелките ми не влезе в болница с комоцио от удар, който беше насочен към мен, но аз умело продължавах да се защитавам. Защото на това ме научи системата! Че си сам! Че всеки си мълчи! А сега Ви питам, ще си мълчите ли ?

 

 

Същите тези деца след като не получат правосъдие, ще продължат! За тях насилието ще бъде нещо нормално! Ще го изразяват и не само върху хора, но и върху животни! Утре някой от тях ще реши, че е ок да убиваш.. Защото правосъдие няма! Има само сеир! Ако сме нормална държава, всички въпросни “побойничета”, виждам, че някои се вживяваха в боксьори. Щяха сега да са изправени пред съда! Преди седмица един човек мина през едно куче, ей така за кеф..

 

 

Питам какво стана с този човек ? В какво се превърнахме ? Имаме ли общество изобщо или всички сте в Instagram и TikTok и търсите сеира ? Нямам какво да кажа, защото вече нямам думи! Нищо не се е променило от времето когато бях дете ! Нямаме напредък като нация, като държава и най-лошото като хора!“

 

 

 

Николета Лозанова също изрази възмущението си в социалните мрежи: „Не вируси и пандемии, а насилието, при това публично и очевадно адмирирано от мнозина свидетели, е бича на нашето време! Потресена, ужасена и отвратена са слаби думи да опишат емоциите, които бушуват в мен след видяното. Може би от позицията на майка на момиче, най-силно осъждам поведението на тази жалка съвременна „червена шапчица“, която сериозно си проси да бъде изядена от „вълчо“ – призовавам органите на реда да се самосезират, а медиите да не правят сензация от подобно социално падение! Тези твари никога няма да изплуват от дъното, не заслужават и свободата, с която злоупотребяват!“.

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

руменbig_payimage-524174

Катастрофа с кортежа на Румен Радев, има ранени

май 3, 2022
big_payimage-531324

Хвърлиха бомбичка по полицай на мача Левски – Ботев… СНИМКИ/ВИДЕО

април 30, 2022
big_safe_image

13-годишният Ивайло е загинал снощи

април 27, 2022
165070469834299

Ужас в Бургас: 9-годишно дете полетя от 5 етаж, майка му отишла до магазина

април 23, 2022
a5902b3da5ae4c0abbaaadb6ebe6ef1b

Жена от Горна Оряховица взе такси до Русе, за да даде 9000 лева на измамници

април 19, 2022
избитоbig_278438992_110338124980116_5034130784559225590_n679

Намериха избито цялото семейство на бившия шеф на Газпромбанк

април 18, 2022